Ja dzisiaj złożyłam takie zamówienie na feedo że już mam praktycznie cała wyprawkę i ile prezentów i rabatówjaspis gratki corki
basienka rogaliki wygladaja apetycznie, wrzuc przepis na kulinarny
ja sie dzis napalilam na ciasteczka owsiane i mialam kupic,ale mam mega przepis, wszystkie skladniki, wiec jutro lece z koksem
siedze sobie wlasnie na str feedo i robie zamowienie z katalogiem MAM w reku
reklama
koficzka
Fanka BB :)
ale heromina syt. alergiczna czy to jakas inna wysypka? zrób zdjęcie -jestem specjalista od wysypek
fimka w pierwszej ciąży miałam panikę na skracającą się szyjke i stawianie się brzucha, teraz jakoś bardziej na luzie, kupie magnez i będę pilnowała tego odpoczynku- bo ja sie jednak łatwo zapominam ale mam tak samo rano wstaje i jest lepiej
a rogaliki, lody - wszystko wciągnę jutro też będę piec
wczoraj piekłam drożdżówki to myślicie że cos zostało? hahahaha
fimka w pierwszej ciąży miałam panikę na skracającą się szyjke i stawianie się brzucha, teraz jakoś bardziej na luzie, kupie magnez i będę pilnowała tego odpoczynku- bo ja sie jednak łatwo zapominam ale mam tak samo rano wstaje i jest lepiej
a rogaliki, lody - wszystko wciągnę jutro też będę piec
wczoraj piekłam drożdżówki to myślicie że cos zostało? hahahaha
Heromina
Matusiak ja tez dalej w Feedo siedze i juz za glupie w sumie 3 rzeczy dostalam sztucce w gratisie,a wlasnie czytam opinie, ze im wiecej sie u nich wyda tym tych gratisow jest full. Fajne maja zestawy np Pampki na miesiac i jeszcze te okt sie zbieraja
koficzka wiesz co to sie pojawilo nagle, bo po kapieli jeszcze latal, fikal na lozku, szalal i nic i nagle jak mial sie klasc to wyskoczyl jak oparzony i ryk. Wysypka hmm to takie bardziej zaczerwnienie sie zrobilo, cos jak poparzenie pokrzywa tylko bez babli, albo od slonca. Alergia raczej nie, bo kapie sie caly czas w tych samych kosmetykach jedynie dzis bawil sie takim mydelkiem plastycznym dla dzieci,, wiec moze od tego, ale wczesniej sie nim bawil i nic nie bylo.
wlazlam na jakiegos bloga gdzie mama robi wyprawki roznejmasci, do szpiotala, do domu apteczne itp i kurde leb mi juz peka, bo zapomnialam ile tego tzreba kupic
Matusiak,a podpowiedz co tam nakupowalas?, bo ja sie zaczynam powoli gubic
koficzka wiesz co to sie pojawilo nagle, bo po kapieli jeszcze latal, fikal na lozku, szalal i nic i nagle jak mial sie klasc to wyskoczyl jak oparzony i ryk. Wysypka hmm to takie bardziej zaczerwnienie sie zrobilo, cos jak poparzenie pokrzywa tylko bez babli, albo od slonca. Alergia raczej nie, bo kapie sie caly czas w tych samych kosmetykach jedynie dzis bawil sie takim mydelkiem plastycznym dla dzieci,, wiec moze od tego, ale wczesniej sie nim bawil i nic nie bylo.
wlazlam na jakiegos bloga gdzie mama robi wyprawki roznejmasci, do szpiotala, do domu apteczne itp i kurde leb mi juz peka, bo zapomnialam ile tego tzreba kupic
Matusiak,a podpowiedz co tam nakupowalas?, bo ja sie zaczynam powoli gubic
Ostatnio edytowane przez moderatora:
Dominika81
I znów mam chyba z 5 stron do nadrobienia.. wystarczy pół dnia...
ale niestety błam z m I młodszym w szpitalu prawie 5 godz, bo biedaczek wkręcił nóżkę w szprychy roweru
na szczęście noga ani stopa nie złamana. ale ma bardzo rozległą otwartą ranę nogi. aż kości było widać
BASIENKA28 - wrzuć link do strony z przepisem na te rogaliki. wyglądają smakowicie
okasia - masakra z tym smykiem ja tam jezdże tylko jak są wyprzedaże posezonowe, albo coś obejrzeć, bo normalnie to jest tam mega drogo.
ale w 21 wieku niestety ludzie nie mają dostępu ani do komputera ani do telefonu
ale niestety błam z m I młodszym w szpitalu prawie 5 godz, bo biedaczek wkręcił nóżkę w szprychy roweru
na szczęście noga ani stopa nie złamana. ale ma bardzo rozległą otwartą ranę nogi. aż kości było widać
BASIENKA28 - wrzuć link do strony z przepisem na te rogaliki. wyglądają smakowicie
okasia - masakra z tym smykiem ja tam jezdże tylko jak są wyprzedaże posezonowe, albo coś obejrzeć, bo normalnie to jest tam mega drogo.
ale w 21 wieku niestety ludzie nie mają dostępu ani do komputera ani do telefonu
Ostatnia edycja:
okasia
Dominika to będzie miał pamiątkę :/ Biedny, sezon rowerowy dopiero raczkuje, a mały już zaliczył przygodę
Dziewczyny, o co chodzi z feedo.pl? Rozumiem, że są gratisy, ale mi się wydaje, że tam jest drogo z małymi wyjątkami. Chyba, że macie jakieś magiczne kody rabatowe
Co do Smyka to dla mnie nie istnieje. Pamiętam, że kiedyś zamawiałam przez stronę zabawkę na urodziny dziecka i miała być wysyłka 24h, a jak zapłaciłam to się okazało, że jednak w 4 dni. Myślałam, że to moje niedopatrzenie, a teraz czytam na forach, że to ich typowe zagranie. Tak samo jak nieuprzejma obsługa, nieprzychylna klientowi. A co do cen to dziś mnie zabiła cena podgrzewacza Canpol, w Smyku 89,99 zł, a przez internet znalazłam za 42 zł. No luuudzie...
Dziewczyny, o co chodzi z feedo.pl? Rozumiem, że są gratisy, ale mi się wydaje, że tam jest drogo z małymi wyjątkami. Chyba, że macie jakieś magiczne kody rabatowe
Co do Smyka to dla mnie nie istnieje. Pamiętam, że kiedyś zamawiałam przez stronę zabawkę na urodziny dziecka i miała być wysyłka 24h, a jak zapłaciłam to się okazało, że jednak w 4 dni. Myślałam, że to moje niedopatrzenie, a teraz czytam na forach, że to ich typowe zagranie. Tak samo jak nieuprzejma obsługa, nieprzychylna klientowi. A co do cen to dziś mnie zabiła cena podgrzewacza Canpol, w Smyku 89,99 zł, a przez internet znalazłam za 42 zł. No luuudzie...
Heromina
okasia ceny feedo ma wysokie i nie wysztko sie tam oplaca, ale maja fajne zestawy promocyjne np te butelki MAM, wszedzie kosztuja ok 130, a u nich 97, pampki chyba tez teraz sie oplaca u nich brac. W ogole wczoraj zobaczylam, ze maja bazarek z uzywkami, co prawda opisy sa chyba ciut pomieszane i ceny niektore ciut za wysokie, no ale maja jest tez outlet niemiecki. Ja tam wszystkiego i tak niekupie, bo ceny niektore zabijaja, ale to czego nie kupie w mojej hurtowni to wezme u nich jesli bedzie atrakcyjna cena
papercut
wlasnie wzielo mnie na przemyslenia, nigdy nie chcialam miec dziecka, ojca dzidzi tez nie traktowalam zbyt powaznie, jak dowiedzialam sie, ze jestem w ciazy bylam ciezko przerazona, raz po raz sprawdzajac poziom beta hcg liczylam po cichu ze przestanie rosnac i jakims cudem zarodek sie nie zagniezdzi a moje zycie bedzie takie jak bylo, nie mialam ochoty na rewolucje.. odkad zobaczylam bijace serduszko na usg powoli oswajalam sie z mysla, ze na prawde bede mama, znajomi sie ode mnie poodwracali bo juz nie moglam imprezowac, wyrzucono mnie z pracy jak tylko dowiedziano sie, ze jestem w ciazy a teraz siedze na kanapie glaszcze brzuch a nina w odpowiedzi kopie, ja glaszcze ona kopie, strasznie ja pokochalam nie moge sie doczekac az bede mogla ja przytulic, a co do zmian w zyciu, coz.. zycie zweryfikowalo na kim na prawde moge polegac, nie zaluje
a jak u was, to tez wielkie zmiany? poza mamami weterankami oczywiscie [emoji3]
a jak u was, to tez wielkie zmiany? poza mamami weterankami oczywiscie [emoji3]
sierpniowka
Paperecut ze znajomymi tak jest właśnie, naszczescie tak jak napisałaś czas weryfikuje. U nas było troszkę inaczej, jesteśmy rok po ślubie, myśleliśmy o dziecku ale nie teraz. Dostałam okropnych zaburzeń hormonalnych.. Poleciałam do Polski, dostałam kuracje, szybko doszło do normy ale mój ginekolog powiedział, że czym lepiej zajde to mam większe szanse, brałam tabletki na płodność i się udało. Nie chciałam ryzykować zwłaszcza,że moja znajoma po takich zmian z prolaktyna nie zaszła już nigdy w ciąże.. Nie było to niby szokiem chcieliśmy tego ale oczywiście przechodziło mnie przez głowę, że to za wcześnie, że się boję, że nie dam rady, że moje życie się całkowicie zmieni.. Kocham Kubusia i cieszę się, że jest we mnie ale nie będę kłamać, przychodzą dni kiedy dalej mam obawy ale to chyba normalne..
reklama