reklama
hellevoet duzo zdrowka a z dzidzia anpewno wsyztsko ok tylze niedobzre ze ty tak dlugo zle sie czujesz- mzoe jakies mocniejsze leki- powiedz o tym na wizycie bo to tak nie mzoe byc ze tak dlugo.
ja ruchy czuje roznie- jak chodze albo siedze to nisko a jak leze to roznie zcasem nawet powyzej peppka ale glownie po bokach
jesli chodzi o 3 i 4D to ja nie chcialam isc ale lekarz powiedzialz e super anatomie na nich wida i zpreplywy rewelacyjnie sie pokazuja wiec pojde dla wlasnego spokoju.
ja ruchy czuje roznie- jak chodze albo siedze to nisko a jak leze to roznie zcasem nawet powyzej peppka ale glownie po bokach
jesli chodzi o 3 i 4D to ja nie chcialam isc ale lekarz powiedzialz e super anatomie na nich wida i zpreplywy rewelacyjnie sie pokazuja wiec pojde dla wlasnego spokoju.
kamcia567
Fanka BB :)
hellov zdrowka kochana
maz mi wlasnie powiedzial, ze posiedzi conajmniej do konca maja :/ kurcze czyli nie wiadomo czy z remontem zdazymy i wyprawka na mojej glowie
Witam w klubie... mój mąż wraca końcem maja a wtedy nas czeka przeprowadzka i remont.
BASIENKA 28
Komplecik na wyjscie z hm z muszka zamowiony :-) Od razu mi sie humor poprawil :-) zamowilam rozmiar 62 :-) Juz nie moge sie doczekac :-) sprzatam juz dzis troche, zeby jutro bylo mniej. Corka na wycieczce, taka byla szczesliwa rano jak jechala :-) U nas piekna pogoda, a ja jak zwykle kwitne w domu
fryte3qa
Cześć Wam!
Jestem już w domu. Ból dalej jest ale taki do wytrzymania, zresztą twarda baba ze mnie
lekarzom powiedziałam, ze już nie boli, bo bez sensu tam siedzieć. Więcej antybiotyku ani leków rozkurczowych nie mogą mi podać, żeby Małemu nie zaszkodzić. A nawaniać się mogę wodą w domu.
Wczoraj miałam strasznego doła, bo mój lekarz powiedział mi, że pewnie nie raz jeszcze z tym wrócę i jesli pod koniec ciąży dalej będzie ten kamień to macica będzie już tak wielka, że będzie ból nie do zniesienia i trzeba będzie cewnik zakładać...
Poza tym przeraża mnie to, że nie znam terminu, kiedy skończy się ten ból...
Ale dziś już jestem w domu i samopoczucie psychiczne znacznie lepsze
Z dobrych wieści to Maluch rośnie jak na drożdżach - w poniedziałek czyli 22 tc + 2 dni ważył już 538 g czyli przez 9 dni urósł o ok. 80 g! Wszystkie położne słuchające tętna Małego były zachwycone, że tak wyraźnie słychać w tym tygodniu, serce bije jak dzwon! A On się wierci jak owsika! Ruchy czuję poniżej pępka.
Dzięki za wsparcie!
Gratulacje dla mam, które poznały płeć swojej pociechy no i witam nowe Sierpnióweczki!
Jestem już w domu. Ból dalej jest ale taki do wytrzymania, zresztą twarda baba ze mnie
lekarzom powiedziałam, ze już nie boli, bo bez sensu tam siedzieć. Więcej antybiotyku ani leków rozkurczowych nie mogą mi podać, żeby Małemu nie zaszkodzić. A nawaniać się mogę wodą w domu.
Wczoraj miałam strasznego doła, bo mój lekarz powiedział mi, że pewnie nie raz jeszcze z tym wrócę i jesli pod koniec ciąży dalej będzie ten kamień to macica będzie już tak wielka, że będzie ból nie do zniesienia i trzeba będzie cewnik zakładać...
Poza tym przeraża mnie to, że nie znam terminu, kiedy skończy się ten ból...
Ale dziś już jestem w domu i samopoczucie psychiczne znacznie lepsze
Z dobrych wieści to Maluch rośnie jak na drożdżach - w poniedziałek czyli 22 tc + 2 dni ważył już 538 g czyli przez 9 dni urósł o ok. 80 g! Wszystkie położne słuchające tętna Małego były zachwycone, że tak wyraźnie słychać w tym tygodniu, serce bije jak dzwon! A On się wierci jak owsika! Ruchy czuję poniżej pępka.
Dzięki za wsparcie!
Gratulacje dla mam, które poznały płeć swojej pociechy no i witam nowe Sierpnióweczki!
niunia102
Fryte dobrze ze juz w domku tylko szkoda ze nic z tymi kamieniami nie moga zrobic i ból bedzie wracal trzymaj sie i pdpczywaj
Hellevote zeby te nowe leki pomogly i przeziebienie poszlo w niepamięć
Basiu oby szybko skonczył sie areszt domowy :-) i sprawa sie wyjasnila
Hellevote zeby te nowe leki pomogly i przeziebienie poszlo w niepamięć
Basiu oby szybko skonczył sie areszt domowy :-) i sprawa sie wyjasnila
Fimka
Basienka - kurka, nie wiem czy komplet nie będzie wielki.
62 w H&M wypada na 74.
Z każdym rozm. dziecięcym w H&M tak jest.
Helle - Zdrówka!
Frytka - odpoczywaj w domu!
62 w H&M wypada na 74.
Z każdym rozm. dziecięcym w H&M tak jest.
Helle - Zdrówka!
Frytka - odpoczywaj w domu!
reklama
napewno ci pomoga- po takim zcasie to juz musisz cos mocnego wziasc nie ma co. zdrowkaKassia wlasnie dostalam antybiotyk i inhalacje wiec mam nadzieje ze szybko mnie na nogi postawi. Bo poki co czuje sie jak moja wlasna babcia. [emoji28]
fryte bedzie dobzre- wazne ze juz w domu jestes bo gdzie jak gzdie ale w domu najlepiej
basienka super komplecik