reklama
okasia
Fanka BB :)
Heromina podniosłoby mi ciśnienie Zresztą tak jak ten cholerny Smyk. Co to za krótkowzroczność! Moim zdaniem Smyk rewelacyjnych obrotów nie ma, nigdy nie widziałam żeby tam ktoś coś kupował, ludzie tam bardziej przychodzą żeby obejrzeć towar i zamówić przez internet. Ceny w sklepie stacjonarnym są z kosmosu.
Dla porównania też sytuacja z dziś. Kupiłam używaną matę edukacyjną, w której jeden z elementów był mocno zużyty, napisałam do dystrybutora i co ciekawe zupełnie bezpłatnie wysłali mi ten element kurierem i do tego dostałam kosmetyczkę w prezencie. Napisałam wczoraj, dziś o 10 był kurier. Naprawdę rewelacja. Nic u nich nie kupiłam i tak miło mnie potraktowali. Za to w Smyku chciałam wydać kasę to mnie olali Mistrzostwo !!!
Zanudzam Was, ale naprawdę już dawno mnie tak obsługa Klienta nie zaskoczyła. Se podjedź i se zapytaj, bo w XXI wieku trudno coś ustalić. OMG
Dla porównania też sytuacja z dziś. Kupiłam używaną matę edukacyjną, w której jeden z elementów był mocno zużyty, napisałam do dystrybutora i co ciekawe zupełnie bezpłatnie wysłali mi ten element kurierem i do tego dostałam kosmetyczkę w prezencie. Napisałam wczoraj, dziś o 10 był kurier. Naprawdę rewelacja. Nic u nich nie kupiłam i tak miło mnie potraktowali. Za to w Smyku chciałam wydać kasę to mnie olali Mistrzostwo !!!
Zanudzam Was, ale naprawdę już dawno mnie tak obsługa Klienta nie zaskoczyła. Se podjedź i se zapytaj, bo w XXI wieku trudno coś ustalić. OMG
koficzka
okasia ręce opadają, mnie w smyku zawsze ok traktowali- jak coś kupiłam dawałam do reklamacji czy zwrotu to zero problemu, ale takie zachowania.....masakra, to co w sytuacji reklamacji takiego łóżeczka, naprawdę poprzewracało się im, a zobacz na necie- może ta sama firma wystawia na allegro za mniejsze kwoty?
jaspis
Hej, rzadko się udzielam, ale jestem tu od dawna
Chciałam się pochwalić, że będziemy mieli córeczkę. Trochę w szoku jestem, bo ,,czułam", że będzie drugi synek, ale bardzo się cieszę i zarazem obawiam jak to będzie. Normalnie jakbym spodziewała się pierwszego dziecka
Nadal zastanawiamy się nad imieniem, ale ostatecznie stanęło na dwóch typach - Liliana alba Laura, ale przy tym drugim imieniu mamy kłopot ze zdrobnieniem
Chciałam się pochwalić, że będziemy mieli córeczkę. Trochę w szoku jestem, bo ,,czułam", że będzie drugi synek, ale bardzo się cieszę i zarazem obawiam jak to będzie. Normalnie jakbym spodziewała się pierwszego dziecka
Nadal zastanawiamy się nad imieniem, ale ostatecznie stanęło na dwóch typach - Liliana alba Laura, ale przy tym drugim imieniu mamy kłopot ze zdrobnieniem
fryte3qa
Koficzka magnez mam brac bo macica lubi mi sie stawiac, ale to juz od miesiaca biore. A tak to tylko doraznie cos na bol, nospa albo scopolan.
Napisane na G620S-L01 w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na G620S-L01 w aplikacji Forum BabyBoom
sierpniowka
Hej, rzadko się udzielam, ale jestem tu od dawna
gratulacje, parka zazdroszcze!
juz zdecydowalam, pojdziemy na 4d w 26 tygodniu, mam nadzieje, ze bedzie idealnie
Ostatnio edytowane przez moderatora:
BASIENKA 28
Wlasnie pioke druga ture rogalikow z marmolada. Robilam je pierwszy raz, przepis z internetu, ale tak wszystkim smakuja, ze jutro znowu zrobie :-) Nie wiedzialam, ze takie beda pyszne :-)
jaspis
laurusia jedyne co mi do glowy przychodzi
a mi Laurka
gratulacje, parka zazdroszcze!
Nie ma czego Mi było wszystko jedno, ale przeczuwałam drugiego chłopca. Teraz mam mnóstwo obaw jak to będzie, no i trzeba będzie część wyprawki od nowa skompletować
reklama
papercut
ale przeczuwalas czy ktos cie naprowadzil? mi jeden gin powiedzial ze na 100% dziewczynka mam nawet w opisie badania usg wpisane a drugi po 3tyg potwierdzil, w sumie nie wiem co bym zrobila jakby nagle chlopiec mial byc nastawilam sie strasznie, mowie o niej ninusia itp