reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniówki 2016

reklama
Heromina podniosłoby mi ciśnienie :wściekła/y: Zresztą tak jak ten cholerny Smyk. Co to za krótkowzroczność! Moim zdaniem Smyk rewelacyjnych obrotów nie ma, nigdy nie widziałam żeby tam ktoś coś kupował, ludzie tam bardziej przychodzą żeby obejrzeć towar i zamówić przez internet. Ceny w sklepie stacjonarnym są z kosmosu.
Dla porównania też sytuacja z dziś. Kupiłam używaną matę edukacyjną, w której jeden z elementów był mocno zużyty, napisałam do dystrybutora i co ciekawe zupełnie bezpłatnie wysłali mi ten element kurierem i do tego dostałam kosmetyczkę w prezencie. Napisałam wczoraj, dziś o 10 był kurier. Naprawdę rewelacja. Nic u nich nie kupiłam i tak miło mnie potraktowali. Za to w Smyku chciałam wydać kasę to mnie olali :) Mistrzostwo !!!
Zanudzam Was, ale naprawdę już dawno mnie tak obsługa Klienta nie zaskoczyła. Se podjedź i se zapytaj, bo w XXI wieku trudno coś ustalić. OMG :)

okasia ręce opadają, mnie w smyku zawsze ok traktowali- jak coś kupiłam dawałam do reklamacji czy zwrotu to zero problemu, ale takie zachowania.....masakra, to co w sytuacji reklamacji takiego łóżeczka, naprawdę poprzewracało się im, a zobacz na necie- może ta sama firma wystawia na allegro za mniejsze kwoty?

Hej, rzadko się udzielam, ale jestem tu od dawna :)
Chciałam się pochwalić, że będziemy mieli córeczkę. Trochę w szoku jestem, bo ,,czułam", że będzie drugi synek, ale bardzo się cieszę i zarazem obawiam jak to będzie. Normalnie jakbym spodziewała się pierwszego dziecka :)

Nadal zastanawiamy się nad imieniem, ale ostatecznie stanęło na dwóch typach - Liliana alba Laura, ale przy tym drugim imieniu mamy kłopot ze zdrobnieniem ;)

Hej, rzadko się udzielam, ale jestem tu od dawna :)
Chciałam się pochwalić, że będziemy mieli córeczkę. Trochę w szoku jestem, bo ,,czułam", że będzie drugi synek, ale bardzo się cieszę i zarazem obawiam jak to będzie. Normalnie jakbym spodziewała się pierwszego dziecka :)

Nadal zastanawiamy się nad imieniem, ale ostatecznie stanęło na dwóch typach - Liliana alba Laura, ale przy tym drugim imieniu mamy kłopot ze zdrobnieniem ;)

gratulacje, parka zazdroszcze! :rolleyes:

juz zdecydowalam, pojdziemy na 4d w 26 tygodniu, mam nadzieje, ze bedzie idealnie :D

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
ale przeczuwalas czy ktos cie naprowadzil? mi jeden gin powiedzial ze na 100% dziewczynka mam nawet w opisie badania usg wpisane a drugi po 3tyg potwierdzil, w sumie nie wiem co bym zrobila jakby nagle chlopiec mial byc nastawilam sie strasznie, mowie o niej ninusia itp:D

Do góry