reklama
beata0526
Fanka BB :)
Heromina nie sadze,zeby cukrzyca byla Od slodyczy. Ja w poprzedniej ciazy nie jadlam w ogole slodyczy, a cukrzyce mialam teraz pochlaniam I troche sie boje, zeby sytuacja sie znowu nie powtorzyla, bo czym wtedy ugasze swoje pragnienie codziennie rano wstaje I mowie dzisiaj nie jem slodkiego I co?? nic mi nie wychodzi...tragedia. Wczoraj wracalam z zakupow I kupilam w cukierni spory kawalek drozdzowki, nawet do domu Nie zdazylam dojechac, wcielam cala po drodze! A potem wyrzuty
hellevoet
Czesc dziewczyny. Dlugo sie nie odzywalam ale czytam was regularnie. Moje przeziebienie trwa juz 7 tyg i teraz przerodzilo sie w zapalenie oskrzeli i zapalenie zatok. Czuje sie okropnie. Pojscie do toalety kosztuje mnie strasznie duzo wysilku i jestem cala mokra. Ciagle wymiotuje znowu zgubilam kg.
Dzis mam polowkowe i bardzo sie denerwuje czy dzidzi nic nie jest. Mam nadzieje ze rosnie zdrowo.
Dam wam znac.
Pytanko wiecie moze czemu nie widze zadnych zdjec na kom. Tylko male kwadraciki. Kompletnie sie nie znam.
Dzis mam polowkowe i bardzo sie denerwuje czy dzidzi nic nie jest. Mam nadzieje ze rosnie zdrowo.
Dam wam znac.
Pytanko wiecie moze czemu nie widze zadnych zdjec na kom. Tylko male kwadraciki. Kompletnie sie nie znam.
sierpniowka
Napewno będzie wszystko dobrze! Trzymamy kciuki [emoji7] mi na telefonie działa normalnie, może coś masz w ustawieniach nie tak jak trzeba. Wracaj jak najszybciej do zdrowia!Czesc dziewczyny. Dlugo sie nie odzywalam ale czytam was regularnie. Moje przeziebienie trwa juz 7 tyg i teraz przerodzilo sie w zapalenie oskrzeli i zapalenie zatok. Czuje sie okropnie. Pojscie do toalety kosztuje mnie strasznie duzo wysilku i jestem cala mokra. Ciagle wymiotuje znowu zgubilam kg.
Dam wam znac.
Hellevoet dużo zdrówka trzymaj się!!! Powodzenia na wizycieCzesc dziewczyny. Dlugo sie nie odzywalam ale czytam was regularnie. Moje przeziebienie trwa juz 7 tyg i teraz przerodzilo sie w zapalenie oskrzeli i zapalenie zatok. Czuje sie okropnie. Pojscie do toalety kosztuje mnie strasznie duzo wysilku i jestem cala mokra. Ciagle wymiotuje znowu zgubilam kg.
Dam wam znac.
niunia102
Hellevoet duzo zdrowka i powodzenia na wizycie daj znac po czekamy z niecierpliwością
Mika06
hellevoet - masakrycznie Cie rozłożyło wracaj szybko do zdrowia! Trzymam kciuki za wizytę, nie martw się. Z maluszkiem na pewno wszystko dobrze
słodkie trzyma się nas wszystkich mi bardzo smakuje, na szczęście wole lody lub drożdżówkę od czekolady, czasami jakiś wafelek sie trafi albo sama coś upiekę więc uważam że to małe grzechy
ja ruchy czuję w różnych miejscach, czasami tuż pod pępkiem, czasem troche niżej lub w ogóle mam wrażenie że mały gdzieś w dół mnie szturcha ;D
słodkie trzyma się nas wszystkich mi bardzo smakuje, na szczęście wole lody lub drożdżówkę od czekolady, czasami jakiś wafelek sie trafi albo sama coś upiekę więc uważam że to małe grzechy
ja ruchy czuję w różnych miejscach, czasami tuż pod pępkiem, czasem troche niżej lub w ogóle mam wrażenie że mały gdzieś w dół mnie szturcha ;D
reklama