reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniówki 2016

reklama
ania ja teraz miałam niby te 4 d, bo to było widać jak dziecko się rusza, mruga, połyka wody itp
zdjęcie 3 d to zdjęcie nieruchome (a 4 d oglądasz w obrazie live)

sierpniówka mi też lekarz mówił że teraz dobry moment bo dziecko jest na obrazie całe

koficzka swietne te zdj

sierpniowka gratki synka :)

ja nie planuje 3D czy 4D z synkiem tez nie mialam, tak jak i sesji ciazowej, ale teraz rodzinna jakas sobie trzasniemy

Sierpniówka ja 3D-4D robiłam w zeszłym tygodniu przy tych dokładnych pomiarach połówkowych. Drugi raz nie pójdę, 250 zł wydać, cieszę się, że byłam, bo pamiątka super- nagranie na płycie plus plik kartek A4 ze zdjęciami. I teraz nawet mam lepsze zdjęcia niż z synkiem jak byłam w późniejszym czasie.

BASIENKA28 fajna pościel :-)

też bym specjalnie nie poszła na to ale mój daje w cenie wizyty, ale wiem że lekarze kasują za taka usługę dodatkowo :(

sierpniówka mam teraz 24 tydzień

arbuza -połowe sama zjadłam :D

Oj, też się nie mogę doczekać wakacyjnych owoców. Mam nadzieję, że tym razem obejdzie się bez nietolerancji u dziecka i będę mogła wszystko jeść. Z młodą byłam pół roku na ścisłej diecie odkąd skończyła trzy miesiące.

Melduję, że po prenatalnych dzisiaj powiększam grono chłopców.

reklama
Do góry