reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpniówki 2016

Moja teściowa jest taka sama :) czasem aż przesadza ze zdrowym trybem życia i niestety nie umie gotować wiec mój mąż uwielbia moje jedzenie , ja też gotuje zrowo ale ,nie chwaląc się , bardzo smacznie. Nie moja opinia a opinia degustatorow :)

Napisane na SM-N910C w Forum BabyBoom

reklama
Trochę jej młodszy syn na tym ucierpiał w sumie bo jak był mały , w sensie tak z 7-9 lat to nie pozwoliła mu się nawet w gościach niczym poczestowac i oscentacyjnie mówiła nie bo to nie zdrowe. Według mnie to dość niegrzeczne było ale cóż. Teraz jej trochę przeszło i sama potrafi wdupic czekoladę albo lodasa :) żeby nie było to ja lubię i dogadujemy sie. Ba, nawet mieszkamy razem :D ja mam mieszkanie na gorze a ona na dole. tez miała koze ale niestety zdechła.

U mojej tesciowej za to kroluje mieso i pszenica: same kluski, makarony a warzywa w znikomej ilosci. W domu zawsze kolorowe gazowane picie :/

Moja nawet wody kupnej nie kupi :) jest zszokowana po co ja kupuję mineralke :) jak robiłam obiad to pytała czemu nie ma warzyw a robiłam ziemniaki (warzywo ) kotlety sojowe i buraczki (warzywo) hehe śmieszna jest taka. Nie zawsze ma rację a Lubie medrkowac. Czuje , że będę miała z nią przekichane jak urodze :)

Mamakulka, Twoja tesciowa to eko freak ;)
We wszystkim trzeba zachowac umiar i nie wariowac za bardzo :)
Btw, skad w takim razie bierze wode ??

Mieszkamy w górach , na samej górze góry I mamy własną studnie wiec pije z kranu . ale przeważnie jak cokolwiek pije to jest to herbata. Nawet mleka nie kupuje. Ja nie ryzykuje picia z kranu nawet zrodlanej studniowej bo jak się coś tam utopi to co? No jest z niej taki eko freak :) umiaru nie ma i często utrudnia sobie życie.

ja widzę jak dzieci jedzą ....po sniadaniach w szkole.....to jest szok!
ja moim dzieciom pozwalam na imprezach jeść rózne rzeczy, znają chipsy czy żelki- ale w domu ich nie uraczą ;) czy im brakuje? nie, bo robie chipsy z jarmużu, a żelki sprowadzam bez chemii i o dziwo jest to możliwe, niemiecka firma produkuje. Jednak dać dziecku paczke chipsów cebulowych z butelką coli na 2 śniadanie do szkoły..... przecież to dziecko ciągle choruje no ale jak się tak odżywia....
dziś moja córka dostała drożdzówke z makiem - sama upiekłam i wiem że zje ze smakiem :)

kamcia - moja matka też miała kozę ;) te sery które robiła najlepsze....nigdy lepszych już nie jadłam, a dziś kupić ser a nie produkt seropodobny.....no to trzeba czytac etykiety

reklama
Do góry