reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpniówki 2016

U nas nianie biorą malutko około 600 zł ale nie wiem czy mbym.sie zdecydowała.

Gratuluję synka :* imię juz wybrane? Kurde strasznie mnie imiona interesują :) mnie się kalendarz nie sprawdził , ani żadne wróżby[emoji14]

Napisane na SM-N910C w Forum BabyBoom

reklama
mamakulka - wstępnie nam Janek wpadli do głowy, mi się jeszcze podoba: Adaś, Krzyś, Oskar, Filip. No ale ostateczny wybór jeszcze nie padł, musimy to przedyskutować :p

U mnie kalendarz się sprawdził, choć za bardzo nie wierzę w takie rzeczy :)

W mojej sytuacji opiekunka jest duuużo bardziej opłacalna niż rezygnacja z pracy, jeśli oczywiście rozważamy to pod względem materialnym. Tak samo jak boję się opieki w żłobku tak boję się tego, że mogę trafić na nieodpowiednią opiekunkę. No cóż sporo jeszcze czasu do takich wyborów, więc może coś się wyklaruje :)

U mnie pogoda dziwna, taka jak nad polskim morzem kiedy mam urlop :) Takie nie wiadomo co, chłodniej niż wczoraj, ale po krótkim spacerze można się ugotować, słoneczko zakryte chmurami, ale dość jasno. Nie wiadomo, w którą stronę to pójdzie czy deszczu czy słoneczka :/

Dominiko poprosze o dopisanie dziewczynki
My z imieniem dla córci nie mieliśmy wiekszych problemów będzie Michalina przy chłopcu było by gorzej

MIka gratki synusia :)

Dominika u mnie wpisz prosze corke :)

Kurcze pogoda sie skopala na maxa, wietrzycho takie, ze glowe urywa, ale moze chcociaz pranie mi wyschnie szybciej. Mloda dzis kopie jak szalona

Lekarz mi powiedzial, że nawet jak ból jest bardzo mocny, ale do zniesienia, to jest ok hahaha

Kurczę, ciekawe jak to na koniec statystycznie wyjdzie z płcią.

Mój R. to w ogóle wymyślił, że chciałby iść na tacierzynski hihi ale ja nie wyobrażam sobie zostawiać malucha nawet z nim, chociaż chce szybko wrócić do pracy.

U mnie w weekend wiosna, dwa,ostatnie dni jesień, a teraz znów wiosna. Zwariować można!

reklama
okasia - jest tragedia...on nie ma z niczym problemu ale nie lubi nawet rysowac a co tu mowic o literkach
mika gratki synka :)
co do pracy to ja nie pracuje,chce isc nanpol etatu jak mała podciśnie...dokładnie nie wiem kiedy
Po wizycie ok szczegóły w wątku wizytowym
u mnie chinski kalendarz sprawdzil sie po raz drugi

Do góry