reklama
Dominika81
Fanka BB :)
fryte3qa - przepięknie napatrzeć się nie mogę. ślicznie wyglądałaś czekamy na więcej
happymum20
Szczęśliwa mama Denniska
asz dokładnie ja mam mate di wanny w domu to jak bede chciala porod przyspieszyc to będę robic bąbelki
fryte3qa
Dzięki Dziewuszki :-) jak tylko będę miała więcej to wyśle. W sobotę polowkowe :-) nie mogę się doczekać aż zobaczę naszego Smyka :-)
Asiunia1988
Fryte3qa pięknie kobieta z Ciebie a w dniu ślubu wyglądałaś po prostu obłędnie Wręcz z klasą
Mnie też wczoraj brzuch twardniał, brałam magnez i przechodziło, mały buszuje więc chyba wszystko ok, nawet udało mi się uchwycić na zdjęciu jak wypycha mi brzuch
Mnie też wczoraj brzuch twardniał, brałam magnez i przechodziło, mały buszuje więc chyba wszystko ok, nawet udało mi się uchwycić na zdjęciu jak wypycha mi brzuch
okasia
A ja się dziś obudziłam, toaleta i waga. Patrzę, a tam -1,5 kg. Wchodziłam 3 razy i nie chce być inaczej. Po świętach był 1 kg do przodu, dziwne te wahania. Dobrze, że koficzka podrzuciła kalkulator, bo ciągle się zastanawiałam czy wszystko ok.
U mnie za oknem deszcz, więc nici z porządkowania balkonu, dziś dzień prania i prasowania :/
U mnie za oknem deszcz, więc nici z porządkowania balkonu, dziś dzień prania i prasowania :/
Heromina
heromina ja biorę naturalne żelazo: floradix
Link do: Floradix
no ja od wczoraj biore to co mi przepisala, ale musze sobie dzielic na conajmniej 2x, bo po wypiciu calej buteleczki starsznie mnie zoladek boli,a drogie to dziadostwo bylo jak smok, wiec szkoda mi teraz odstawiac. Zreszta mam ponoc bardzo gleboka ta anemie i zelazo, ktore do tej pory bralam nie pomoglo nic,a nic daltego mi jakas torpede przepisala
frytka slicznie wygladalas, tak klasycznie, nie dziwie sie, ze mezowi dech zaparlo
troche mi zle samopoczucie przeszlo, ale dzis na spokojnie wszystko, bede dalej cykac foty tym ciuszkom, bo juz patrzec na ten moj lumpleks nie moge.
Jesli chodzi o dzinsy to ja mlodemu dluugo nie zakladalam, bo nie bylo potrzeby, dopiero jak podrosl to zakladalam mu takie super mieciutkie na szerokiej gumie. Teraz tez bardzo uwazam, zeby spodnie mial z dobrego materialu i miekkie, bo sama nie lubie w sztywnych lazic.
Heromina
okasia ja tez dzis zaczynam pranie ciuchow maluszkowych, bo do gwiazdki sie z tym nie obrobie, a pogoda fajna sie robi to moze bedzie szybciej schlo. Co do wagi to sie z ginka mocno zdziwilysmy jak u niej mialam 65,8, u tego babsztyla durnego 67,5, a potem znowu u niej 66,9, ale u tamtej polozna nie odjela plaszcza i butow, tylko tak na szybko kazala wskoczyc. Teraz patzre, ze od 8tc "uroslam" o 3,9 kg. Nie wiem czy to w normie czy jak, ale pewnie pod koniec i tak swoje mi dojdzie
happymum20
Szczęśliwa mama Denniska
Co do wagi u mnie nadal ciężko idzie. dopiero niedawno dobilam do wagi z przed ciazy...w zasadzie póki mała rozwija się ok ja nie będę płakać jak mało przytyje
reklama
Asiunia1988
Ja od 1 dc (3 listopad) w którym zaszłam przytyłam 4,200. Dzieciaczek weźmie sobie od nas wszystko czego mu potrzeba Ja już wystawiłam ciuszki, na dniach mają wpaść koleżanki i znajome, które odpowiedziały na moje ogłoszenia Mam nadzieję, że chociaż części uda mi się pozbyć