reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpniówki 2016

A jak tak to faktycznie niech leży! Pogadaj z pielęgniarkami niech mu robią zastrzyki w tyłek wielką igłą! Mężczyźni w ogóle o siebie nie dbają. Mój ojciec ma do wycięcia woreczek żółciowy, chyba nawet laparoskopią, ale tak trzęsie tyłkiem, że nawet nie ma mowy o operacji. Jak ostatnio go o to pytałam to stwierdził, że najwyżej zejdzie z tego świata... 21.wiek i umrzeć z obawy przed laparoskopią... no brak mi słów.
tacy sa faceci. najbardziej moj tata sie pzrestraszyl tego jak pani lezaca obiokpowiedziala ze to jej drugi udar i on sie tak wystarszyl- oczy mial takie wystraszone. mam nadzieje ze ta cala sytuacja go zcegos nauczy

reklama
Basia kurczę co chwilę się słyszy o takich sprawach :-( na dobrą sprawę w 5 miesiącu niektóre dziewczyny jeszcze nie czują ruchów :-( eh ja wierzę, ze u nas sierpnówek wszystko dobrze będzie!

Okasia no jeśli Ci twardnieje brzuch to może rzeczywiście odpuść sobie cięższe prace domowe :-)

Kasia to niech tata wypoczywa. Czasem taka choroba rzeczywiście nastraszy i biorą się ludzie w garść

kassia - zdrówka dla taty!
niektórzy faceci tak mają, że do lekarza nie chodzą, zawsze zdrowi I potem przerażenie. mam nadzieję, ze szybko z tego wyjdzie. dobrze, ze była szybka reakcja.

Basia7777 - to rzeczywiście coś z tymi twoimi goframi musiało być nie tak. a nagrzewałaś gofrownicę pomiędzy każdymi partiami pieczenia?
moja ma 1000 wat I gofry były naprawdę pyszne. piekłam ok. 7-8 minut. czasami troche podglądałam, ale to nie przeszkadzało.

okasia - to odpoczywaj więcej :yes:

u nas tez piękne słońce, dziś troche posprzątam I muszę jeden raport dokończyć.
rano byłam u siositry troche jej dzieci popilnować bo miała jakieś sprawy do załatwienia.

Kassia zdrowka dla taty niestety tak to bywa jak z facetami i nie tylko bo moja tesciowa wszystkich wysyla do lekarzy a sama sie nie wybierze

Okasia moze faktycznie troche odpuść re cięższe prace domowe i odpocznij troche

Trzymajcie za mnie kciukii ide dzis na wizyte i oby sie odbyla bo zwolnoenie mialam do poniedzialku :-( no i mam nadzieje ze dowiem sie kto mieszka u mnie w brzuszku to był by wspanialy prezent na moje urodziny ktore mam jutro :-)

U nas dzisiaj zimno :-( i wczale nie czuć wiosny my na szczescie jedziemy na swieta do rodzinki wiec nie musze za duzo szykowac:-) tylko jakis placuszek upiekę:-)

Byłam na spacerze i drobnych zakupach, umęczyłam się jakbym przeszła 100 km po pustyni. Zaraz znów muszę wyruszyć, uparłam się, że popracuję nad kondycją!

PS Przemiła pani z dwójką dzieci zaproponowała mi dziś przepuszczenie w kolejce. Za to w rossmannie babol jak mnie zobaczył to zasuwał szybko do kasy żebym jej nie wyprzedziła. Zabawne, bo miałam tylko jedną paczkę rajstop ciążowych, a ona dwa wypchane koszyki :) Żmija :)

Te gofry co przegrzalam nie były aż takie złe tylko problem ze gofrownica jest za cienka i one wychodzą takie płaskie że ani nie czuć że to gofr. Te nad morzem to grube i czuć zw się środek je a u mnie sama skorupka :-)

Właśnie! Jak kurcze się jest w ciąży to wszyscy muszą cie informować o tym gdzie i co się stało innej nosz kurde!

Niunia to powodzenia na wizycie:)

No ja juz nawet nie mysle ze moze byc cos nie tak staram sie takich mysli w ogole noe dopuszczac.
Wszystko jest pozytywnie czuje co raz bardzoej moja dzidzie dzis z rana dostalam pierwsze trzy kopniaki takie sporo ze widać było na brzuchu wiec zaczyna sie powoli mocniejsze buszowanie co mnie strasznie cieszy :) :)
U mnie tez piekna pogoda az sie chce :)

Okasia ale w Rossmannie jest pierwszeństwo dla kobiet w ciąży także kasjerka powinna obsłużyć najpierw Ciebie.

reklama
Anezram wiesz ja się dobrze czułam, więc nie było takiej potrzeby choć miło by było usłyszeć propozycję. Ja nie chcę tego nadużywać. Chodziło mi tutaj o zachowanie tej baby, zrobiła z siebie debilkę żeby być pierwsza przed kobietą w ciąży :) Jeszcze gdyby sytuacja była odwrotna tzn. gdyby miała jedną rzecz, a ja dwa wypchane kosze to bym pewnie zrozumiała :) Komedia, czasem lubię poobserwować zachowania ludzi.

Do góry