tacy sa faceci. najbardziej moj tata sie pzrestraszyl tego jak pani lezaca obiokpowiedziala ze to jej drugi udar i on sie tak wystarszyl- oczy mial takie wystraszone. mam nadzieje ze ta cala sytuacja go zcegos nauczyA jak tak to faktycznie niech leży! Pogadaj z pielęgniarkami niech mu robią zastrzyki w tyłek wielką igłą! Mężczyźni w ogóle o siebie nie dbają. Mój ojciec ma do wycięcia woreczek żółciowy, chyba nawet laparoskopią, ale tak trzęsie tyłkiem, że nawet nie ma mowy o operacji. Jak ostatnio go o to pytałam to stwierdził, że najwyżej zejdzie z tego świata... 21.wiek i umrzeć z obawy przed laparoskopią... no brak mi słów.
reklama
Basia kurczę co chwilę się słyszy o takich sprawach :-( na dobrą sprawę w 5 miesiącu niektóre dziewczyny jeszcze nie czują ruchów :-( eh ja wierzę, ze u nas sierpnówek wszystko dobrze będzie!
Okasia no jeśli Ci twardnieje brzuch to może rzeczywiście odpuść sobie cięższe prace domowe :-)
Kasia to niech tata wypoczywa. Czasem taka choroba rzeczywiście nastraszy i biorą się ludzie w garść
Okasia no jeśli Ci twardnieje brzuch to może rzeczywiście odpuść sobie cięższe prace domowe :-)
Kasia to niech tata wypoczywa. Czasem taka choroba rzeczywiście nastraszy i biorą się ludzie w garść
Dominika81
Fanka BB :)
kassia - zdrówka dla taty!
niektórzy faceci tak mają, że do lekarza nie chodzą, zawsze zdrowi I potem przerażenie. mam nadzieję, ze szybko z tego wyjdzie. dobrze, ze była szybka reakcja.
Basia7777 - to rzeczywiście coś z tymi twoimi goframi musiało być nie tak. a nagrzewałaś gofrownicę pomiędzy każdymi partiami pieczenia?
moja ma 1000 wat I gofry były naprawdę pyszne. piekłam ok. 7-8 minut. czasami troche podglądałam, ale to nie przeszkadzało.
okasia - to odpoczywaj więcej
u nas tez piękne słońce, dziś troche posprzątam I muszę jeden raport dokończyć.
rano byłam u siositry troche jej dzieci popilnować bo miała jakieś sprawy do załatwienia.
niektórzy faceci tak mają, że do lekarza nie chodzą, zawsze zdrowi I potem przerażenie. mam nadzieję, ze szybko z tego wyjdzie. dobrze, ze była szybka reakcja.
Basia7777 - to rzeczywiście coś z tymi twoimi goframi musiało być nie tak. a nagrzewałaś gofrownicę pomiędzy każdymi partiami pieczenia?
moja ma 1000 wat I gofry były naprawdę pyszne. piekłam ok. 7-8 minut. czasami troche podglądałam, ale to nie przeszkadzało.
okasia - to odpoczywaj więcej
u nas tez piękne słońce, dziś troche posprzątam I muszę jeden raport dokończyć.
rano byłam u siositry troche jej dzieci popilnować bo miała jakieś sprawy do załatwienia.
niunia102
Kassia zdrowka dla taty niestety tak to bywa jak z facetami i nie tylko bo moja tesciowa wszystkich wysyla do lekarzy a sama sie nie wybierze
Okasia moze faktycznie troche odpuść re cięższe prace domowe i odpocznij troche
Trzymajcie za mnie kciukii ide dzis na wizyte i oby sie odbyla bo zwolnoenie mialam do poniedzialku :-( no i mam nadzieje ze dowiem sie kto mieszka u mnie w brzuszku to był by wspanialy prezent na moje urodziny ktore mam jutro :-)
U nas dzisiaj zimno :-( i wczale nie czuć wiosny my na szczescie jedziemy na swieta do rodzinki wiec nie musze za duzo szykowac:-) tylko jakis placuszek upiekę:-)
Okasia moze faktycznie troche odpuść re cięższe prace domowe i odpocznij troche
Trzymajcie za mnie kciukii ide dzis na wizyte i oby sie odbyla bo zwolnoenie mialam do poniedzialku :-( no i mam nadzieje ze dowiem sie kto mieszka u mnie w brzuszku to był by wspanialy prezent na moje urodziny ktore mam jutro :-)
U nas dzisiaj zimno :-( i wczale nie czuć wiosny my na szczescie jedziemy na swieta do rodzinki wiec nie musze za duzo szykowac:-) tylko jakis placuszek upiekę:-)
okasia
Byłam na spacerze i drobnych zakupach, umęczyłam się jakbym przeszła 100 km po pustyni. Zaraz znów muszę wyruszyć, uparłam się, że popracuję nad kondycją!
PS Przemiła pani z dwójką dzieci zaproponowała mi dziś przepuszczenie w kolejce. Za to w rossmannie babol jak mnie zobaczył to zasuwał szybko do kasy żebym jej nie wyprzedziła. Zabawne, bo miałam tylko jedną paczkę rajstop ciążowych, a ona dwa wypchane koszyki Żmija
PS Przemiła pani z dwójką dzieci zaproponowała mi dziś przepuszczenie w kolejce. Za to w rossmannie babol jak mnie zobaczył to zasuwał szybko do kasy żebym jej nie wyprzedziła. Zabawne, bo miałam tylko jedną paczkę rajstop ciążowych, a ona dwa wypchane koszyki Żmija
niunia102
Okasaia a mnie pani w rosmanie dzis poprosila jako pierwsza az sie zdziwilam
Te gofry co przegrzalam nie były aż takie złe tylko problem ze gofrownica jest za cienka i one wychodzą takie płaskie że ani nie czuć że to gofr. Te nad morzem to grube i czuć zw się środek je a u mnie sama skorupka :-)
Właśnie! Jak kurcze się jest w ciąży to wszyscy muszą cie informować o tym gdzie i co się stało innej nosz kurde!
Właśnie! Jak kurcze się jest w ciąży to wszyscy muszą cie informować o tym gdzie i co się stało innej nosz kurde!
polcia177
Niunia to powodzenia na wizycie
No ja juz nawet nie mysle ze moze byc cos nie tak staram sie takich mysli w ogole noe dopuszczac.
Wszystko jest pozytywnie czuje co raz bardzoej moja dzidzie dzis z rana dostalam pierwsze trzy kopniaki takie sporo ze widać było na brzuchu wiec zaczyna sie powoli mocniejsze buszowanie co mnie strasznie cieszy
U mnie tez piekna pogoda az sie chce
No ja juz nawet nie mysle ze moze byc cos nie tak staram sie takich mysli w ogole noe dopuszczac.
Wszystko jest pozytywnie czuje co raz bardzoej moja dzidzie dzis z rana dostalam pierwsze trzy kopniaki takie sporo ze widać było na brzuchu wiec zaczyna sie powoli mocniejsze buszowanie co mnie strasznie cieszy
U mnie tez piekna pogoda az sie chce
reklama
okasia
Anezram wiesz ja się dobrze czułam, więc nie było takiej potrzeby choć miło by było usłyszeć propozycję. Ja nie chcę tego nadużywać. Chodziło mi tutaj o zachowanie tej baby, zrobiła z siebie debilkę żeby być pierwsza przed kobietą w ciąży Jeszcze gdyby sytuacja była odwrotna tzn. gdyby miała jedną rzecz, a ja dwa wypchane kosze to bym pewnie zrozumiała Komedia, czasem lubię poobserwować zachowania ludzi.