reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpniówki 2016

ja tez na zakupach bylam i mokra jak mysz wrocilam- nie ze cieplo na dworzu tylko zamiast jechac tramwajem postanowilam ze na piechote pojde. o matko. kupilam pierdolki dla malej na zajaca i cos na obiad.
z tata lepiej- dzieki dziewczyny- chodzi i jest dobzre. reke wycwiczy bo puki co slabo ale jestesmy dobrej mysli :)

reklama
kassia ja nie dość, że się upociłam to jeszcze musiałam godzinkę poleżeć żeby odpocząć.
Moi dziadkowie mają więcej energii :/

A jutro mam taki miły dzień, jadę w odwiedziny do rodziny na wieś. Mam nadzieję, że pogoda dopisze i trochę odpocznę przed świętami :)Za to od piątku zaczynam gotowanie i pieczenie. Byle tylko wszystko powychodziło, bo oszaleję!

Mamy, co polecacie do obcinania pazurków u maluchów obcinaczkę czy nożyczki?

Ja mam nozyczki do tej pory, obcinaczki nie zdały u mnie egzaminu:-)
Jutro polowkowe i to na 8rano :-) cieszę się i jednocześnie boje, bo ciągle mnie brzuch boli, aż promieniuje do nóg...no zobaczymy

kassia ja nie dość, że się upociłam to jeszcze musiałam godzinkę poleżeć żeby odpocząć.
Moi dziadkowie mają więcej energii :/

A jutro mam taki miły dzień, jadę w odwiedziny do rodziny na wieś. Mam nadzieję, że pogoda dopisze i trochę odpocznę przed świętami :)Za to od piątku zaczynam gotowanie i pieczenie. Byle tylko wszystko powychodziło, bo oszaleję!

Mamy, co polecacie do obcinania pazurków u maluchów obcinaczkę czy nożyczki?
u mnie tez nozyczki :)

kasia mnie teraz brzuch boli i twardy i mega zle sie czuje :(

ja mam tak wieczorami, robi się twardy i mam wrażenie, że pęknie :/ Muszę o tym wspomnieć na wizycie. Mam nadzieję, że to nic złego, ale do przyjemności nie należy :/

Dziś z ciekawości weszłam na stronę szkoły rodzenia przy szpitalu, w którym chcę rodzić, a tam brak miejsc. Mogę się jedynie zapisać na kursy, które kończą się na tydzień przed planowaną datą porodu :) Taka niespodzianka.

reklama
Do góry