reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniówki 2016

reklama
co do genow to w mojej rodzinie wszyscy malutko, a ja jem jak zawsze zdrowo i rzadko pozwalam sobie na cos extra. bylam ciekawa jak inne sierpniowe mamusie maja :) i czy to w porzadku

heromina no to Cię baba nieźle wkurzyła, najgorzej, że w ogóle nie chciała Cię słuchać. Będzie dobrze na pewno.

okasia kurczę dobrze, że wiesz już aby prowiant ze sobą brać!!!

fluttershy biedna jesteś z tymi schizami na temat jedzenia :( nie zamartwiaj się tak, nie pomyślałabym nawet, żeby robaczek mógł zaszkodzić, ale ze zdjęć na robaka mi nie wygląda :)

kasia oglądałam, ciekawa praca :)

sierpniówka ja przytyłam 6 kg i nie jest mi z tym źle, w pierwszej ciąży w sumie przytyłam 16 kg, teraz czuję, że będzie więcej, ale jakoś mnie to nie martwi, i nie jem jakoś dużo więcej i nagle teraz nie zaczęłam jeść niezdrowo :)

maluszek będzie z nami spał -pewnie gdzieś do roku na pewno, przy karmieniu łatwiej jak jest blisko :) no i żeby nie budził starszego :)
my też będziemy odświeżać sypialnie, ale raczej tapety pójdą w ruch :)

piękna pogoda dziś była :) już chcę taką wiosnę na całego:)!! coś mnie dziś plecy i brzuch boli,mam nadzieję, że przejdzie. Straszne zaparcie dziś miałam, aż mi się płakać w tej łazience chciało :(

kassia - z tym tycir to tez riznie ja w pierwszej ciąży około 20kg.(22 chyba) a teraz jeszcze nie dobilam do wagi z przed ciąży.

Nie wiem czy to kwestia genow... ja w 1 ciazy przytylam 30kg. Prawie do stowy dobilam :( i bardzo ciezko mi sie bylo pozbyc tych kg... w 2 ciazy przytylam chyba 10 czy 12, ale juz 3 miesiace po porodzie pozbylam sie ich, a w kolejne 2 stracilam jeszcze te po 1 ciazy. Teraz poki co mam +0,5kg. Ciekawe jak bedzie dalej...

Ja z waga dlugo stałam w miejscu, a teraz wystrzelilam jak burza! Już + 4kg! A w sumie nie jem jakoś więcej niż wcześniej. Chciałbym nie przekroczyc +12, mam nadzieję że się uda :-)

reklama
dziewczyny mam pytanko - bo nie mam pojęcia ile pieniążków odłożyć - ile uważacie ze wydacie na wyprawke, ile na ten cel przeznaczacie? (pomijając wózek i łóżeczko z materacem i pościelą ;))

Do góry