reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniówki 2016

kassia ja nie za bardzo wierzę w takie cuda. Miałam przez 3 miesiące tak silne wymioty, że gdyby było na nie lekarstwo to bym wykupiła cały zapas. Takie alternatywne metody są dla osób, które w nie wierzą, wtedy psychika tak działa, że i dolegliwości wydają się lżejsze. Ja niestety jestem niedowiarkiem.

reklama
okasia hahaha czego to ludzie nie wymysla, zeby tylko z innych kase sciagnac :)

Na dworze zimno, a ja dostalam mega powera i wzielam sie za wiosenne wymiatanie katow. Jeden pokoj z glowy, pozniej kuchnia i wywalanie jakichs starych talerzy, kubkow i innych bardzo "potrzebnych" gadzetow.

okasia - ja po wypiciu glukozy i po wyjściu z badania zjadłam 2 pączki :D
Dla mnie spoko, normalnie dałam radę ;)

Dziewczyny ciagle jem i jestem głodna. Normalnie co godzine! Jak to mozliwe tez tak macie? Mąz chce mi lodowke w pokoju zamontowac.

To ja się zmuszam, bo nie mam wcale apetytu.

Mam pytanie, czy któraś interesowała się tymi 500 zł na dziecko,czy zalatwialyscie już jakieś formalności, bo wczoraj mi koleżanka uświadomiła, a ja jakoś tym szumem wokół tego się nie interesowalam i teraz nawet nie wiem jak się do tego zabrać

Wnioski składamy od 1.04 :)

udało mi się Was nadrobić ;)
Okasia nie martw sie tak tym cukrem, mi tez wychodził na górnej granicy normy, krzywej cukrowej nie dałam rady zrobić i zwymiotowałam, wtedy ginekolog kazała zrobić cukier godzinę po posiłku i cukier wyszedł w normie :) wiec bez obaw, będzie dobrze!

wczoraj na usg próbowałyśmy z ginekolog dojrzeć coś między nogami, no i przez moment coś mrygnęło! Sama widziałam! Więc wstępnie chłopak :) za miesiąc się okaże czy to nie była pępowina :)

heromina podrzuć trochę energii :D
mnie męczą zatoki więc siedze teraz z inhalacją srebra by jakos oddychać

nati ale ładny truskawkowy suwaczek :D

Wróciłam ze sklepu i odpoczywam, mam nogi jak z waty. Przy kasie zrobiło mi się słabo, oblał mnie pot i do tego zawroty głowy. Ledwo doszłam do domu. Miałam tyle energii rano, a teraz totalny spadek.

Mam nadzieję, że nic mnie nie rozkłada. Obudziłam się dziś z krwotokiem z nosa, ale potem miałam przypływ energii. Wszystko rozgrzebałam, od prania, po obiad i sprzątanie, a nie mam siły wstać. Jestem na siebie zła, drugi dzień z rzędu jestem nie do życia.
Wkurzyłam się, bo stanęłam w kolejce w moim sklepie osiedlowym równo o 11:00, a wyszłam dokładnie o 11:17, kasjerka była tak wczorajsza, że tyle jej zajęło obsłużenie 3 osób, a każda z nas miała max po 10 produktów.

reklama
okasia masakra nie nawidze tak. ja etz ostatanie dnie nie mama na nic sily, ochoty i energi. mzoe pzrez ta pogode- ciemno buro i ponuro

Do góry