reklama
Fimka
Fanka BB :)
Nati - u mojego synka 56 było za duże, a urodził się 54. Ale to przez pierwszy mc, później już "dorósł".
56 bym kupiła i tak, bo będziesz się denerwować, że małej wszystko wisi.
Ja nie lubię za dużych ubrań i podwijać.
helle - dobrze, że z tarczycą ok. Jeden problem z głowy
Ja przeczucia nie mam.
Z synem miałam na chłopca, a teraz sama nie wiem
56 bym kupiła i tak, bo będziesz się denerwować, że małej wszystko wisi.
Ja nie lubię za dużych ubrań i podwijać.
helle - dobrze, że z tarczycą ok. Jeden problem z głowy
Ja przeczucia nie mam.
Z synem miałam na chłopca, a teraz sama nie wiem
Ostatnia edycja:
happymum20
Szczęśliwa mama Denniska
Beata mi chinski z młodym sie sprawdził,teraz wychodzi dziewczynka
okasia
Kupiłam maść do brodawek, oby pomogła bo inaczej albo nabawię się choroby nerwowej od nie-drapania albo zacznę drapać do krwi :/
Mi z chińskiego wychodzi chłopak, na razie zdania są podzielone, ale zobaczymy za 1,5 tygodnia na połówkowym
Ja też mam ubranka w rozmiarze 56, nie chcę żeby na maluchu wszystko wisiało. Ale warto pamiętać żeby za dużo 56 nie kupować, bo faktycznie maluch może się nimi zbyt długo nie nacieszyć. Mam kilka mniejszych, ale to chyba bardziej przyda się na misia niż na dziecko, są niewiarygodnie maleńkie
Muszę się pochwalić moją darmoszką z Rossmanna. Tydzień temu kupowałam oliwkę na rozstępy i przy kasie okazałam kartę Rossnę. Następnego dnia dostałam maila, że mają dla mnie niespodziankę i przy kolejnych zakupach mam wziąć tę samą oliwkę z półki i przy kasie zeskanować kartę to zapłacę tylko 1gr. Nie za bardzo wierzyłam, bo generalnie nie wierzę jak ktoś mi chce dać coś za darmo, ale dziś przy okazji zakupów postanowiłam się przekonać i faktycznie zamiast 14 zł zapłaciłam 1gr. Bardzo to miłe
Mi z chińskiego wychodzi chłopak, na razie zdania są podzielone, ale zobaczymy za 1,5 tygodnia na połówkowym
Ja też mam ubranka w rozmiarze 56, nie chcę żeby na maluchu wszystko wisiało. Ale warto pamiętać żeby za dużo 56 nie kupować, bo faktycznie maluch może się nimi zbyt długo nie nacieszyć. Mam kilka mniejszych, ale to chyba bardziej przyda się na misia niż na dziecko, są niewiarygodnie maleńkie
Muszę się pochwalić moją darmoszką z Rossmanna. Tydzień temu kupowałam oliwkę na rozstępy i przy kasie okazałam kartę Rossnę. Następnego dnia dostałam maila, że mają dla mnie niespodziankę i przy kolejnych zakupach mam wziąć tę samą oliwkę z półki i przy kasie zeskanować kartę to zapłacę tylko 1gr. Nie za bardzo wierzyłam, bo generalnie nie wierzę jak ktoś mi chce dać coś za darmo, ale dziś przy okazji zakupów postanowiłam się przekonać i faktycznie zamiast 14 zł zapłaciłam 1gr. Bardzo to miłe
Heromina
Z synkiem nie mialam przeczuc, ale teraz jakos tak mi na dziewczynke sie czulo Kurcze rozmawialam dzis ze szwagierka i ona mowi, zebym takl ze wszystkim do czertwca nie czekala, bo roznie bywa moge wyladowac w szpitalu tak jak z synkiem, bo mi sie macica napinala, moze mi sie pozniej nie chciec, bo upaly, lub zle samopoczucie i tak sobie mysle, ze kurcze same ciuchy zajma mi chyba ze 2 dni, bo musze posegregowac wedlug rozm z praniem moze sie wstrzymam dopoki sie cieplej nie zorbi to przynajmniej bedzie szybciej schlo, ale zanim ogarne te kartony to tez mi zejdzie
okasia ja tych darmowych nie zbieralam, bo uwazalam, ze mi sie nie przyda to,a mialam i zestaw do pierwszego mycia zebnow i oliwke i jakies tam dla mamy cosie, teraz juz bede sobie odbierac
okasia ja tych darmowych nie zbieralam, bo uwazalam, ze mi sie nie przyda to,a mialam i zestaw do pierwszego mycia zebnow i oliwke i jakies tam dla mamy cosie, teraz juz bede sobie odbierac
Ostatnio edytowane przez moderatora:
hellevoet
Ja z ciuszkami jeszcze czekam. Najpierw zrobimy remont i synek dostanie nowy pokoj a potem tapetowanie dla babysia i będzie można pomału szykować wyprawkę. Bo póki co nie chce mi się prac i układać rzeczy jak jeszcze właściwie nie mam miejsca
BASIENKA 28
Mysle nad imieniem. Jak bedzie dziewczynka to beedzie Lenka, a jaak Chlopczyk to Filip, Hubercik, Dawidek lub Oskar. Najbardziej zalezy mi na Filipie, tylko powiedzcie czy Filip Pilch pasuje czy ciezko sie wymaawia, z racji tego, ze sa 2 p obok siebie :-)
reklama