reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniówki 2016

reklama
u nas filip bedzie :) a jesli sien okaze dziewczynka to imienia nie mamay :)

U nas to samo dla dziewczynki nie mamy fla chlopca Grzesiu. A jak nad damskim sie zastanawiam to jak mi sie podoba to na 5minut i pozniej juz nie wiec czekam na plec a jak bedzie dziewczynka to cała rodzina chyba bedziemy wymyslać.

Dziewczyny ciagle jem i jestem głodna. Normalnie co godzine! Jak to mozliwe tez tak macie? Mąz chce mi lodowke w pokoju zamontowac.

U nas to samo dla dziewczynki nie mamy fla chlopca Grzesiu. A jak nad damskim sie zastanawiam to jak mi sie podoba to na 5minut i pozniej juz nie wiec czekam na plec a jak bedzie dziewczynka to cała rodzina chyba bedziemy wymyslać.

Dziewczyny ciagle jem i jestem głodna. Normalnie co godzine! Jak to mozliwe tez tak macie? Mąz chce mi lodowke w pokoju zamontowac.
Ja mam identycznie jem jem i jem i w jakimś momencie zastanawiam się kiedy będę czuła sytości bo bym jadła bez końca aż mąż się na mnie dziwnie patrzy :) jedliśmy zawsze praktycznie tak samo a teraz 2 razy albo i 3 razy jem więcej od niego ilościowo i częściej :D ja nie wiem gdzie to się mieści u mnie bo toaletę też rzadko odwiedzam zresztą jak zawsze...

mam tak samo z glodem. ciagle jestem glodna i chodze tylko zobaczyc co by tu zjesc.moze taki etap

Ja nawet dzis na obiad zjadlam mielone ktorych nigdy nie lubiłam i tez mam wrazenie ze normlanie moj zoładek nie ma dna haha jak tak bedzie to ja nie wiem jak bede wygladac a podobno nie powinno sie jesc za dwoje tylko dla dwojga i wcale nie duzo wiecej wiec nie wiem:p

Dziewczyny, ja też miałam taki wilczy apetyt jakiś czas temu. Teraz mam tak tylko wtedy kiedy się przegłodzę, wtedy cały dzień podjadam :/
Z kolei mam wrażenie, że nie potrafię ugasić pragnienia, ciągle chce mi się pić. Nieważne czy napiję się wody czy soku czy zimnego czy ciepłego i tak mam wrażenie, że ciągle chce mi się pić :/ Chyba wybiorę się po elektrolity, może pomoże :/

Ale wam nie zazdroszczę z tym jedzeniem. Ja na powrót wymiotuje i nadal na mięso nie mogę patrzeć. Jakiś koszmar normalnie. Z mężem się śmieje że to chyba dziewczyna bo jeszcze się nie urodziła a już na diecie jest Hahaha

Co do mięsa to ja mam problem z krojeniem świeżego :/ Co śmieszne, kiedy najbardziej wymiotowałam to w tv były puszczane reklamy schabu z biedronki, który wyglądał mega nieapetycznie i tak to mi się zapisało w głowie, że nie mogę patrzeć na schab :/

reklama
Do góry