happymum20
Szczęśliwa mama Denniska
Hellevoet-moj wymyślił Noemi ciekawe czy będzie
Fryte-gdybym mieszkala w pl mialanym.Błażeja albo Bartka
Fryte-gdybym mieszkala w pl mialanym.Błażeja albo Bartka
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
u nas filip bedzie a jesli sien okaze dziewczynka to imienia nie mamay
Ja mam identycznie jem jem i jem i w jakimś momencie zastanawiam się kiedy będę czuła sytości bo bym jadła bez końca aż mąż się na mnie dziwnie patrzy jedliśmy zawsze praktycznie tak samo a teraz 2 razy albo i 3 razy jem więcej od niego ilościowo i częściej ja nie wiem gdzie to się mieści u mnie bo toaletę też rzadko odwiedzam zresztą jak zawsze...U nas to samo dla dziewczynki nie mamy fla chlopca Grzesiu. A jak nad damskim sie zastanawiam to jak mi sie podoba to na 5minut i pozniej juz nie wiec czekam na plec a jak bedzie dziewczynka to cała rodzina chyba bedziemy wymyslać.
Dziewczyny ciagle jem i jestem głodna. Normalnie co godzine! Jak to mozliwe tez tak macie? Mąz chce mi lodowke w pokoju zamontowac.
mam tak samo z glodem. ciagle jestem glodna i chodze tylko zobaczyc co by tu zjesc.moze taki etapU nas to samo dla dziewczynki nie mamy fla chlopca Grzesiu. A jak nad damskim sie zastanawiam to jak mi sie podoba to na 5minut i pozniej juz nie wiec czekam na plec a jak bedzie dziewczynka to cała rodzina chyba bedziemy wymyslać.
Dziewczyny ciagle jem i jestem głodna. Normalnie co godzine! Jak to mozliwe tez tak macie? Mąz chce mi lodowke w pokoju zamontowac.