reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpniówki 2016

ciąża potwierdzona :) dzis ujrzałam pęcherzy z tworzącym sie ciałkiem żółtym . Jak lekarz stwierdził dzieciatka jeszcze nie widać . Ale wszystko jest w normie jak na ten czas. Termin porodu zUSG na 30 lipca według OM 2 sierpnia. Kolejna wizyta za tydzień :)
Pytalam o farbowanie włosów i powiedzial ze do 12 tygodnia nie powinno sie farbować. Mówi ze nawet te farby bez amoniaku maja w sobie jego pochodne albo po prostu mniejsze ilości. Póki co nie kazał uprawiać seksu smutas.gif i powiedzial " jest pani piękna czarownica ale na miotle proszę nie latać i na odkurzaczu tez" ale sie uśmiałam. Chodziło mu o to ze mam się oszczędzać. Przepisał duphaston u kazał wykupić witaminy dla ciężarnych. Polecił mi trzy różne firmy ale nie wiem jakie kupic. Doradzicie cos?
Ogólnie dzisiaj taki mile dzień. Mamy z mężem taka mala rocznice. Dzis mija 9 lat jak jestesmy razem. Maz przyjechał z pracy z bukietem róż. Zaprosil na kolacje. Idealne dzień.

reklama
Ola widzę że już dodalas swój post. Chciałam żeby w jednym poście było bo dodałbym datami po kolei ale nic się nie stalo ;-)

Justa ale twoja ciąża jest jakaś zagrożona czy wszystko okej? Bo mam wrażenie że lekarz VI dużo "zabrania" albo bardzo zapobiegawczy. Przecież ciąża to nie choroba.

Happymum widziałam ta "happy". Wprawdzie jej nie ściągnąłam ale jakoś nie zrobiła na mnie wrażenia.

reklama
Do góry