reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniówki 2016

reklama
Okasia ja ściągnęłam trzy różne apki ciążowe żeby zobaczyć i wszystkie są beznadziejne. Nic z nich dobrego się nie dowiedziałam, tygodnie też każda inaczej pokazuje. Słabo, jak coś znajdziecie dobrego to chętnie też skorzystam ;-)

Ann jestem zaskoczona beznadziejnością tych aplikacji. Tak jak piszesz każda wskazuje źle. Mi "moja ciąża" wskazuje już 7 tydzień ciąży nie wiem skąd takie wyliczenie skoro ostatnią miesiączkę miałam równo 5 tygodni temu.

Przyłączam się do prośby o aplikację, jeśli znajdziecie jakąś porządną.

Haj dziewczyny ale miałam okropny dzień zaczął się nie źle jak na możliwości wstanie o 5 rano :( a potem awantury z przelozona które skończyły się prawie moim płaczem dobra rzeczą z tego wszytkiego było ze przeprosiła mnie i przyznała ze źle zrobiła przyszłam do domu i zmęczenie tak mnie zmoglo ze spałam ponad 2 godziny wstałam wykopalas się i znowu spać mi się chce ehh powtarzam sobie ze jeszcze tylko 5 dni roboczych i będę na urlopie pozdrawiam was serdecznie ps. Nie nadarzam za wami ta aplikacja jakąś do dupy jest :( staram się w miarę możliwości pozdrawiam was serdecznie :)

reklama
Tu macie z przed kilku dni screena

Załączniki

• 1449085282414.jpg
    1449085282414.jpg
    16,4 KB · Wyświetleń: 51
Do góry