reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpniówki 2016

reklama
Okasia ja ściągnęłam trzy różne apki ciążowe żeby zobaczyć i wszystkie są beznadziejne. Nic z nich dobrego się nie dowiedziałam, tygodnie też każda inaczej pokazuje. Słabo, jak coś znajdziecie dobrego to chętnie też skorzystam ;-)

Ann jestem zaskoczona beznadziejnością tych aplikacji. Tak jak piszesz każda wskazuje źle. Mi "moja ciąża" wskazuje już 7 tydzień ciąży nie wiem skąd takie wyliczenie skoro ostatnią miesiączkę miałam równo 5 tygodni temu.

Przyłączam się do prośby o aplikację, jeśli znajdziecie jakąś porządną.

Haj dziewczyny ale miałam okropny dzień zaczął się nie źle jak na możliwości wstanie o 5 rano :( a potem awantury z przelozona które skończyły się prawie moim płaczem dobra rzeczą z tego wszytkiego było ze przeprosiła mnie i przyznała ze źle zrobiła przyszłam do domu i zmęczenie tak mnie zmoglo ze spałam ponad 2 godziny wstałam wykopalas się i znowu spać mi się chce ehh powtarzam sobie ze jeszcze tylko 5 dni roboczych i będę na urlopie pozdrawiam was serdecznie ps. Nie nadarzam za wami ta aplikacja jakąś do dupy jest :( staram się w miarę możliwości pozdrawiam was serdecznie :)

reklama
Tu macie z przed kilku dni screena

Załączniki

• 1449085282414.jpg
    1449085282414.jpg
    16,4 KB · Wyświetleń: 49
Do góry