reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniówki 2016

Tak tylko testy,jeden robiony u lekarza rodzinnego,jak pujde di poloznej tez pewnie zrobi test,ewentualnie wysle mocz do labolatorium...dlatego chce z krwi...jedne sluszne potwierdz to usg ale dopiero miedzy11a14tc

reklama
Kropka ja siusiam normalnie ale bardzo często.

ciąża to 40 tygodniu stresu :-D nie serio, tak jest. Ja też się wszystkim przejmuje, boli źle nie boli też źle i tak w kólko. I nie myślcie że przy piatej ciąży jest łatwiej i mniej stresująco oj nie!

ja dopiero jutro dzwonie i umawiam się do ginka, chciałabym wizyte jak najszybciej ale wiem że to bez sensu więc najlepiej umówię się tak na 7/8 tydzień jak się da. Jejku tyle czekania.:eek:

Kropka w ciąży powinnaś dźwigać max 3 kg takie przepisy w Polsce więc może dowiedz się jak u was to wygląda. Po co masz sobie zaszkodzić. Ja wiem jak się pracuje w restauracji więc uważaj.

Ja sikam często ale nie tak jak pod koniec ciąży i raczej są to normalne ilości.

Happumama tak właśnie się zastanawiałam czy 5 ciąża mniej stresujaca :-)
Ja pójdę do gina przed wyjazdem do PL ok 16 grudnia. I mam nadzieję dobre wieści usłyszeć i bicie serca.

Ciągle wraca u nas gorączka ciekawe kiedy te zęby wyjdą.

Dziewczyny a muszę mieć mojego gina? Czy mogę zostać u tego co mam w szpitalu ? Ja nie chce do mojej iść , to przez nią tyle czasu straciliśmy , bo wszystko dobrze było ......

ewelinka ja myślę, że możesz wybrać jakiego chcesz lekarza i w każdej chwili też możesz go zmienić :)

reklama
Dziewczyny używacie aplikacji ciążowych na telefon? Ja jakiś czas temu ściągnęłam aplikację "moja ciąża", ale muszę przyznać, że jest beznadziejna, wskazuje zły tydzień ciąży :/ Może macie jakąś sprawdzoną aplikację

Do góry