reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Sierpniówki 2016

Ja jutro tez doktor. Mam nadzieje, ze dzidzia rozlozy nogi hihi ide na 11 i w razu jak bede mogla będę się chwalić.
R. nie może iść ze mną jutro, wiec przygotowałam koszulkę, dorobie szybko po wizycie i wysle fotkę, o ile będzie cos wiadomo :p

Oo taka:
Phototastic-16_02_2016_e9a39a70-1cf5-4ff7-9d0b-bfd226e3ff68(2).jpg

Załączniki

• Phototastic-16_02_2016_e9a39a70-1cf5-4ff7-9d0b-bfd226e3ff68(2).jpg
    Phototastic-16_02_2016_e9a39a70-1cf5-4ff7-9d0b-bfd226e3ff68(2).jpg
    441,6 KB · Wyświetleń: 160
reklama
Hej dziewczyny :) jestem tu nowa więc będę się powoli wczytywać. Tak na początek mam pytanie - czy w 15 tygodniu mogę już czuć ruchy? To moja druga ciąża ale zastawiam się czy to już tak wcześnie - w pierwszej dopiero ok. 20 tygodnia czulam.

Hej dziewczyny :) jestem tu nowa więc będę się powoli wczytywać. Tak na początek mam pytanie - czy w 15 tygodniu mogę już czuć ruchy? To moja druga ciąża ale zastawiam się czy to już tak wcześnie - w pierwszej dopiero ok. 20 tygodnia czulam.
Niektóre dziewczyny już czują ja jeszcze czekam na te przyjemności więc jest to możliwe :)

J juz czuje, a zaczynam15. Tez druga ciaza. Podobno w 2 czuc szybciej :-)

hej

Dominika gratki synka :)

Nati fajna koszulka :)

menia hej, mozesz juz czuc, sporo dziewczyn tutaj czuje juz od nawet 12tc

U mnie dzis rano szporota jakies akrobacje odstawiala, bo normalnie, az usiedziec nie moglam tak mi sie nie wygodnie zrobilo heh
Dzis dowiedzialam sie, ze juz sie nie lubie z kurczakiem i pizza, jutro kapusniak. Co do plci to ja nie mam zadnego przeczucia i nawet sie nie zastanawiam za bardzo, bo jest mi to chyba naparwde obojetne. Na poczatku chcialam dziewczynke, ale potem ktoras tu napisala, ze z bratem moj maluch lepiej sie bedzie dogadywal, rodzina meza zaciska kciuki, zeby byla dziewczynka, nie wiem co oni maja do chlopcow :)

Ostatnia edycja:
reklama
Dominika81 - byłam na krzywej cukrowej ale nie dałam rady wypić tego kubka rozpuszczonego cukru :p w połowie zwrocilam wiec badanie nieudane, ale przynajmniej cukier drugi raz mi sprawdzą.

menia - witaj! Kopniaczki spokojnie możesz juz wyczuć :)

ja jutro jak będzie wszystko dobrze to powiem swojemu dziadkowi że zostanie pradziadkiem, będzie skakał z radości :) a no i musze poinformować jeszcze prababcię że zostanie praprababcią :D
na szczęście to nasze pierwsze dziecko wiec nie ma presji ze strony rodziny na płeć :p

Do góry