reklama
BASIENKA 28
Fanka BB :)
Okasia ja w samej kolejce stalam 45 minut. Wiec wiem, co czulas. Wstalam o 7, a pierwszy posilek mialam o 9:30 w ustach, wiec zdecydowanie za dlugo. Pytalam sie czy musze byc na czczo, ale powiedziala, ze tak. Wiec czesto mnie czeka taka przeprawa :-) Ale czego sie nie robi dla wlasnych dzieci :-) wspolczuje Ci tej samotnosci, wtedy dom jest taki "pusty" Monia, ale narobilas mi ochoty na te gofry, przepis juz mam, tylko czekac do wtorku na dzien wolny :-)
o kasi npierogi mniam. ja na wiosne mam zamiar narobic zapas pierogow dla mojego m i pomrozic- bedzie na dni kiedy nic mi sie nie bedzie chcialo ale ruskie mniam mniam. zaraz po lososiu i gulaszu zrobie pierogi
a my dzis na obaid do moich rodzicow jedziemy. m jescze spi bo po nocy i dzis znow idzie- nie lubie etgo bardzo.
puki co brzuch nie pobolewa- pewnie zacznie sie po poludniu
o matko i gofry jeszceeeeeeeeeeeeee no nie wytrzymam. bede wieksza niz wyzsza niedlugo
a my dzis na obaid do moich rodzicow jedziemy. m jescze spi bo po nocy i dzis znow idzie- nie lubie etgo bardzo.
puki co brzuch nie pobolewa- pewnie zacznie sie po poludniu
o matko i gofry jeszceeeeeeeeeeeeee no nie wytrzymam. bede wieksza niz wyzsza niedlugo
okasia
Basia Głód w ciąży to zupełnie inna para butów. Przed ciążą mogłam nie jeść cały dzień, co najwyżej zaczynała boleć mnie głowa. A teraz najlepiej byłoby gdybym jeszcze zanim wyjdę z łóżka coś zjadła. Może przynajmniej wyreguluję sobie pory posiłków i jakiś nawyk przy okazji wejdzie mi w krew.
A propos mycia okien w ciąży to moja teściowa kiedyś jakiś zabobon miała przygotowany na tę okazję, ale niestety nie pamiętam już treści
kasia właśnie taki mam plan żeby teraz kiedy już mogę w miarę wejść do kuchni nagotować tyle jedzenia żeby nadwyżkę móc pomrozić i mieć spokój w gorszych chwilach. Zazdroszczę wypadu na obiad, kiedyś tego nie doceniałam, ale teraz jak ktoś zaprasza to jestem już w butach gotowa do wyjścia Nienawidzę tego smrodu jedzenia w domu. A już najgorzej ze smażeniem, musiałam schować patelnię i oddać olej, bo samo patrzenie na te narzędzia zbrodni wywoływało u mnie wymioty :/ Łosoś był moim pierwszym ratunkiem w ciąży, teraz już nie mogę na niego patrzeć, a gulasz chętnie bym zjadła, ale nie przetrwam krojenia surowego mięsa i potem pierwszej fazy gotowania ;( Także wpraszam się!
A propos mycia okien w ciąży to moja teściowa kiedyś jakiś zabobon miała przygotowany na tę okazję, ale niestety nie pamiętam już treści
kasia właśnie taki mam plan żeby teraz kiedy już mogę w miarę wejść do kuchni nagotować tyle jedzenia żeby nadwyżkę móc pomrozić i mieć spokój w gorszych chwilach. Zazdroszczę wypadu na obiad, kiedyś tego nie doceniałam, ale teraz jak ktoś zaprasza to jestem już w butach gotowa do wyjścia Nienawidzę tego smrodu jedzenia w domu. A już najgorzej ze smażeniem, musiałam schować patelnię i oddać olej, bo samo patrzenie na te narzędzia zbrodni wywoływało u mnie wymioty :/ Łosoś był moim pierwszym ratunkiem w ciąży, teraz już nie mogę na niego patrzeć, a gulasz chętnie bym zjadła, ale nie przetrwam krojenia surowego mięsa i potem pierwszej fazy gotowania ;( Także wpraszam się!
okasia
A propos jeszcze smaków w ciąży. Zawsze w moim domu herbata saga była uważana za najpodlejszą. Teraz w ciąży próbowałam już wszystkich herbat owocowych, ale każda była zbyt intensywna. Dziś wpadłam na pomysł żeby kupić sagę i jest idealna Chyba napiszę do producenta żeby zmienił target na kobiety w ciąży
BASIENKA 28
Wynik toxoplazmozy mam dobry. Czyli nie mam i nie przechodzilam :-)
Ostatnia edycja:
reklama
okasia zapraszam- gulasz jutro beed robila na ponoedzialek
ja wynik toxo mam wysoki- dlatego awidnosc robilam i wyszla wysoka- top oznacza ze pzrechorowalam ta chorobe ale nie wiem kiedy. to prawda surowego miesa nie mozna i uwazac przy kotach.
ja wynik toxo mam wysoki- dlatego awidnosc robilam i wyszla wysoka- top oznacza ze pzrechorowalam ta chorobe ale nie wiem kiedy. to prawda surowego miesa nie mozna i uwazac przy kotach.