reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniówki 2016

reklama
No wlasnie musisz się zastanowić czy nawet jeśli by coś wyszło to usuniesz? Jeśli nie to po co robić i tak będziesz go kochać takie jakie jest. :-)

Wydaje mi się że wszystko masz w normie i bym nie robiła :-)

Heromina - asz świetnie to ujęła!
Mi taka informacja i tak nic by nie zmieniła - urodziłabym każde dziecko, chore czy zdrowe.

Co do chusty jestem na nie, moge poprzytulac dziecko, bawic sie z nim ale caly czas nosic? O nie
Asiunia'sto lat :)
Ja robilam pappa i qcale noe dlatego ze bym usunela tylko dlatego ze dziecko z ZD wymaga zupełnie innej opieki niz zdrowe dziecko i do takiego macierzynsta trzeba sie inaczej przygotować

noe dlatego ze bym usunela tylko dlatego ze dziecko z ZD wymaga zupełnie innej opieki niz zdrowe dziecko i do takiego macierzynsta trzeba sie inaczej przygotować

Zgadzam się. Ale Heromina wszystkie inne wskaźniki ma w porządku, myślę że jest to zbędny wydatek.
Skoro lekarz powiedział, że nie ma się czym niepokoić, byłabym spokojna i nie wydawała 2500-3000zł ;)

Heromina ja też bym nie wydawała tylu pieniędzy na pewno wszystko będzie dobrze a dzidzia urodzi się zdrowiutka :) trzeba być dobrej myśli :)

Jeśli o mnie chodzi ,chusta odpada :-) nie jestem przekonana. Ja dalej nie znam płci smerfika :( Poprzednie usg było za wcześnie później miałam w szpitalu ale takie "tasmowe" ze względu na plmke krwi i moja cudowna lekarka zamiast mnie zbadać wysłała na szpital. Nie czuje dobrej opieki lekarza...

reklama
Bardzo poważnie się nad tym zastanawiam... Nawet sama nie wykonuje usg tylko inna ginekolog i ta stawia diagnozy z gotowego swistka. To moja pierwsza ciąża czuje się w niej zagubiona chyba to właściwe słowo a ona wcale mnie nie uspokaja tylko mówi nie naciągnąć się, nie skakać i jeść dużo warzyw. Eh moze mam gorszy dzień...

Do góry