reklama
Fimka
Fanka BB :)
Heromina - asz świetnie to ujęła!
Mi taka informacja i tak nic by nie zmieniła - urodziłabym każde dziecko, chore czy zdrowe.
Mi taka informacja i tak nic by nie zmieniła - urodziłabym każde dziecko, chore czy zdrowe.
niunia102
Heromina popieram dziewczyny - asz i fimke
happymum20
Szczęśliwa mama Denniska
Co do chusty jestem na nie, moge poprzytulac dziecko, bawic sie z nim ale caly czas nosic? O nie
Asiunia'sto lat
Ja robilam pappa i qcale noe dlatego ze bym usunela tylko dlatego ze dziecko z ZD wymaga zupełnie innej opieki niz zdrowe dziecko i do takiego macierzynsta trzeba sie inaczej przygotować
Asiunia'sto lat
Ja robilam pappa i qcale noe dlatego ze bym usunela tylko dlatego ze dziecko z ZD wymaga zupełnie innej opieki niz zdrowe dziecko i do takiego macierzynsta trzeba sie inaczej przygotować
Fimka
noe dlatego ze bym usunela tylko dlatego ze dziecko z ZD wymaga zupełnie innej opieki niz zdrowe dziecko i do takiego macierzynsta trzeba sie inaczej przygotować
Zgadzam się. Ale Heromina wszystkie inne wskaźniki ma w porządku, myślę że jest to zbędny wydatek.
Skoro lekarz powiedział, że nie ma się czym niepokoić, byłabym spokojna i nie wydawała 2500-3000zł
Jeśli o mnie chodzi ,chusta odpada :-) nie jestem przekonana. Ja dalej nie znam płci smerfika Poprzednie usg było za wcześnie później miałam w szpitalu ale takie "tasmowe" ze względu na plmke krwi i moja cudowna lekarka zamiast mnie zbadać wysłała na szpital. Nie czuje dobrej opieki lekarza...
reklama
Bardzo poważnie się nad tym zastanawiam... Nawet sama nie wykonuje usg tylko inna ginekolog i ta stawia diagnozy z gotowego swistka. To moja pierwsza ciąża czuje się w niej zagubiona chyba to właściwe słowo a ona wcale mnie nie uspokaja tylko mówi nie naciągnąć się, nie skakać i jeść dużo warzyw. Eh moze mam gorszy dzień...