reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Sierpniówki 2016

Kasia, Basia - a po jakiej to szczepionce?

Ewix - ja się męczyłam 4 tyg. :|
Od połowy grudnia do połowy stycznia.
Wracaj szybko do zdrowia!

okasia - no to w takich luźniejszych, jak ma się juz wielki bęben jest duuużo wygodniej :)
Dlatego te ubrania wydają Ci się wielkie :)

Ja dzisiaj chyba upiekę eklery albo ptysie :)
Na pewno wygodniej, ale jak nosi się rozmiar 34/36, a na dziale ciążowym dostępne są rozmiary od 42 wzwyż to trudno coś dla siebie wybrać, a jeszcze trudniej czuć się w tym jak człowiek. Do tego nogawy jak dla słonia. Mój mąż nosi węższe spodnie, choć nie ma stylówki a la metroseksual.

reklama
Ewix duzo zdrowka

Co do ubran ja jestem zadowolona z tych z lidla z h&m c&a ff z biedronki ani z pepco nie mialam wiec nie moge sie wypowiedziec:-) i faktycznie mi naprzyklad zbtych najmniejszch za duzo nie przyniesli wiecej mialam tych powyzej 72.

Ja dzis humor mam dobry dobry bo widzialam wchoraj swojego okruszka i
slyszalam serduszko :-) swojego bąbelki :-) milego dnia

Ja wyciagnelam swoje ciuchy ciazowe i za duzo ich nie mam, bo raptem 3 pary spodni i jakies z materialu letnie 3/4, ale mam za maly brzuch jeszcze i ta guma siega mi do cyckow, wiec nie za bardzo sie w tym czuje. No i nogawki sa proste, a ja juz od ladnych paru lat chodze w rurkach, wiec tez mi to nie lezy specjalnie. Ostatanio w Pepco kupilam zwykle dresy, wiezlam L, bo po domu lubie chodzic w workach i sa ok, fajny material, wiec chwilowo ciazowe ciuchy ida w odstawke.

Od kilku dni prawie nie mam juz tych takich dziwnych nie nudnosci, tz czasem mnie dopadna, ale na krotko i wysatrczy, ze nawet mietowa gume do zucia zjem i jest ok. Slodycze znowu sa beee z czego bardzo sie ciesze, bo waga stoi, ale cm mi przybywa. Dzis zalozylam majtki ciazowe, kupilam sobie 2 pary na probe i w tylku mi wisza, ale w udach juz lekko uciskaja.

fimka przypominajaca w 6 roku zycia - blonica, tezec , krztusiec. no i reka opuchnieta troche i goraczka ale po 2 dniach od szcepienia dopiero. no wiem ze tak moze byc ale nigdy tak nie reagowala

ja tez wyciagnelam moje ciazowe- tez nie mam ich za duzo ale na ten czas wystarczy w zupelnosci. narazie chodze w normalnych spodniach a juz plus 4 mam na koncie :p

A ja musze podjechac do bratowej po ciazowe:-) ale mam do niej 120 km :-) w lutym sie tam dopiero wybieramy a takie fajne spodnie jej pozyczylam :-) ale narazie mieszcze sie w swoje a po domku dresiki alno getry :-) a tak po za tym idzie kupic naprawde bardzo fajne ciazowe ciuch nie workowate :-) ja zamawialam w poprzedniej ciazy fajne tuniki na allegro i sukienki :-)

Wlasnie mi mąż pisał ze przyszedl detektor tętna a ja w pracy do 18 :-( nie wiem jak ja to wytrzymam

A już chyba najbardziej przyprawiają mnie o mdłości te koszule nocne do karmienia z misiami i kotkami. Tak jakby każda kobieta cofała się mentalnie do przedszkola, bo jest w ciąży lub połogu.

Ahahahaha, to fakt! Są okropne!
Ja miałam piżamę dla ciężarnych.
Ale w szpitalu kazali mieć koszulę, miałam, ale bez misia XD

Kasia, Basia - pytam, bo ja przed MMR jestem i myślałam, że to po tym.

reklama
Zgadzam sie te koszule nocne Jak dla kilkulatek sa koszmarne ;)
Ja uwazam ze zaraz bedzie wiosna coraz cieplej to leginsy i luzniejsze bluzki, koszulki, sukienki itd. Wcale nie potrtebne ciazowe koniecznie. Mi sie moda ciazowa srednio podoba. W h&m sa fajne rzeczy a tez nosze 34/36 i tam jest wybor w tych rozmiarach.

A mnie dalej mdli. Na gloda lub wieczorem jest masakra. Nie wymiotuje ale czesto mam odruchy wymiotne. Do tego ciagle mu cos smierdzi.

Do góry