reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Sierpniówki 2016

Muszę namierzyć większy hm, jak tylko poczuję się lepiej to podjadę na zakupy.

U mnie jest dziś piękny dzień, przeszłam się na małe zakupy do rossmanna i czuję się o wiele lepiej. Mdłości do opanowania, nawet weszłam do kuchni na chwilę i nawet nie zemdliło mnie po wejściu do domu. Cud!

reklama
Zgadzam sie te koszule nocne Jak dla kilkulatek sa koszmarne ;)
Ja uwazam ze zaraz bedzie wiosna coraz cieplej to leginsy i luzniejsze bluzki, koszulki, sukienki itd. Wcale nie potrtebne ciazowe koniecznie. Mi sie moda ciazowa srednio podoba. W h&m sa fajne rzeczy a tez nosze 34/36 i tam jest wybor w tych rozmiarach.

A mnie dalej mdli. Na gloda lub wieczorem jest masakra. Nie wymiotuje ale czesto mam odruchy wymiotne. Do tego ciagle mu cos smierdzi.

Mi najbardziej śmierdzi mój mąż :/ Mam wrażenie, że czuję od niego szynkę non stop. Może się wyszorować i wyparzyć pod prysznicem, umyć zęby i włosy, a i tak czuję szynkę.

Okasia ale ten twoj maz ma z toba przechlapane :-)
A mi najbardziej przeszkadza jak przychodzi klient i mu z buzi jedzie jak by rok nie myl zebow masakra jak nie byla w ciazy to tego tak bardzo nie czułam a teraz obsluguje klientów na wdechu:-) no i otwarcie lodówki jest mega wyzwaniem tylko na wdechu :-)

Dla mnie takim wyzwaniem z samego szczytu wyzwań było otworzenie lodówki w pracy. Nawet zastanawiałam się czy nie przynosić mojej lodówki turystycznej i trzymać ją sobie pod biurkiem.

W naszym stanie nawet zakup nowej lodówki nie pomógłby. Nasza lodówka od czasu kiedy wiemy o ciąży była myta więcej razy niż wcześniej od nowości, ale nic to nie daje. Ciekawa jestem czy wrażliwość na zapachy będzie nam towarzyszyła do końca ciąży.

Oj to współczuję Wam tych zapachów... Ja mam wręcz odwrotnie wszystko mi pachnie jedzeniem, gdzie wejdę to czuję jakiś obiad albo sos, albo jakieś mięso, to pomidory..gdybym mogła to cały dzień bym jadła:tak: a dzisiaj głowa mi pęka:hmm:tragedia...

A u mnie w łazience coś mi tak jedzie ze jak wchodzę to mam od razu odruch wymiotny.... Wymieniali mi prysznic i myślałam że to ona tak śmierdzi ale to już minęło 2 miesiące... Daje zapachy i dalej nie mogę wejść... Dobrze ze mam drugą łazienkę bo inaczej wymioty do końca ciąży by były..

A u mnie w łazience coś mi tak jedzie ze jak wchodzę to mam od razu odruch wymiotny.... Wymieniali mi prysznic i myślałam że to ona tak śmierdzi ale to już minęło 2 miesiące... Daje zapachy i dalej nie mogę wejść... Dobrze ze mam drugą łazienkę bo inaczej wymioty do końca ciąży by były..
No kochana dobrze ze masz 2 bo miala bys kolorowo :-) przec 9 miesiecy

reklama
możliwe, że silikon jeszcze śmierdzi albo jakiś inny specyfik. U mnie w pracy remontowali mój pokój w listopadzie i też do tej pory jak wchodzę to czuję smród farby. Na szczęście nie tylko ja to czuję.

Do góry