Ostatnia edycja:
reklama
Ann_
Fanka BB :)
Kropka fajnie ze wreszcie się udało, gratuluję ;-)
Karolanka zadomowilas się wcześniej u lipcowek ;-) dlaczego? Myślałaś że się uda wam jiz w zeszłym cyklu czy jak to było?
Dziewczyny jaki zbieg okoliczności że obie że Szwecji. Fajnie ;-)
Ka nadal nie byłam na tej becie. Dupa. Tzn test miałam pozytywny w dniu planowanej miesiączki i od tego czasu przez 5 dni nadal nic więc już wiem że jestem w ciąży. Jednak lepiej bym się czuła jakbym zrobiła ten test. Problem polega na tym że mąż codziennie pracuje do 16 i w soboty do 13.30 i nie wiem kiedy dam radę pójść. Ja nie mam samochodu drugiego, a tu gdzie mieszkamy nie dojadę bez auta. Zresztą mieszkam tu od dwóch mc i nie znam miasta. Eh no to się pozalilam.
Karolanka zadomowilas się wcześniej u lipcowek ;-) dlaczego? Myślałaś że się uda wam jiz w zeszłym cyklu czy jak to było?
Dziewczyny jaki zbieg okoliczności że obie że Szwecji. Fajnie ;-)
Ka nadal nie byłam na tej becie. Dupa. Tzn test miałam pozytywny w dniu planowanej miesiączki i od tego czasu przez 5 dni nadal nic więc już wiem że jestem w ciąży. Jednak lepiej bym się czuła jakbym zrobiła ten test. Problem polega na tym że mąż codziennie pracuje do 16 i w soboty do 13.30 i nie wiem kiedy dam radę pójść. Ja nie mam samochodu drugiego, a tu gdzie mieszkamy nie dojadę bez auta. Zresztą mieszkam tu od dwóch mc i nie znam miasta. Eh no to się pozalilam.
nati/misio
Mama Nadusii i Maksia :-)
Tu mama sierpniowa z 2009 r . Dziewczyny trzymam mocno kciuki!!! Zdrowka , powodzenia i zeby was bylo coraz wiecej, zycze dwóch kreseczek :-)
Kropka1985
Mycha- Ja okolice Jönköping
Jolcia_
witam Was
Jak wszystko dobrze pójdzie i ja będę szczęśliwą Mamą Sierpniowego maleństwa <3 dzisiejszy test pokazał piękne dwie kreseczki ale radość
Gratuluję wszystkim kreseczek
Jak wszystko dobrze pójdzie i ja będę szczęśliwą Mamą Sierpniowego maleństwa <3 dzisiejszy test pokazał piękne dwie kreseczki ale radość
Gratuluję wszystkim kreseczek
Kropka1985
Witaj Jolcia! Mam nadziej ze razem z dziewczynami niedługo będziemy narzekać na nasze dolegliwości
A propo juz jakieś macie?
Ja poki co to pobolewanie brzucha jak na @ a w pracy większość dnia to nie wiem jak to opisać takie rozpieranie jakby cos sie z tym brzuchem działo ... Zakwasy albo cos
A propo juz jakieś macie?
Ja poki co to pobolewanie brzucha jak na @ a w pracy większość dnia to nie wiem jak to opisać takie rozpieranie jakby cos sie z tym brzuchem działo ... Zakwasy albo cos
Jolcia_
Kropka_ co do dolegliwości to nie chcę żadnych! w pierwszej ciąży przez pierwsze 4 miesiące nie byłam w stanie się spionizować bo miałam efekt zwrotny..... ale już niestety rano męczyły mnie nudności i nie mogę nawet patrzeć na słodycze.... bleee..... jak sobie o nich pomyślę to mi niedobrze....
Kropka1985
Ja walczyłam o ta ciąże 5,5 roku.... Wiec wezmę wszystko na klatę. Jeśli trzeba.... Mam nadzieje ze wszystko sie dobrze skończy
happymum20
Szczęśliwa mama Denniska
Witam mogę dołączyć? Tetmin @ mam dzisiaj,wczoraj po ppludniu zrobilam test i jest bardzo blady bladzioch ale jest,dziś oczywiście powtórzę test ale musze najpierw skoczyc do apteki
reklama