reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniówki 2016

reklama
Kropka fajnie ze wreszcie się udało, gratuluję ;-)

Karolanka zadomowilas się wcześniej u lipcowek ;-) dlaczego? Myślałaś że się uda wam jiz w zeszłym cyklu czy jak to było?

Dziewczyny jaki zbieg okoliczności że obie że Szwecji. Fajnie ;-)

Ka nadal nie byłam na tej becie. Dupa. Tzn test miałam pozytywny w dniu planowanej miesiączki i od tego czasu przez 5 dni nadal nic więc już wiem że jestem w ciąży. Jednak lepiej bym się czuła jakbym zrobiła ten test. Problem polega na tym że mąż codziennie pracuje do 16 i w soboty do 13.30 i nie wiem kiedy dam radę pójść. Ja nie mam samochodu drugiego, a tu gdzie mieszkamy nie dojadę bez auta. Zresztą mieszkam tu od dwóch mc i nie znam miasta. Eh no to się pozalilam.

witam Was :)
Jak wszystko dobrze pójdzie i ja będę szczęśliwą Mamą Sierpniowego maleństwa <3 dzisiejszy test pokazał piękne dwie kreseczki :) ale radość :D

Gratuluję wszystkim kreseczek :)

Witaj Jolcia! Mam nadziej ze razem z dziewczynami niedługo będziemy narzekać na nasze dolegliwości :)
A propo juz jakieś macie?
Ja poki co to pobolewanie brzucha jak na @ a w pracy większość dnia to nie wiem jak to opisać takie rozpieranie jakby cos sie z tym brzuchem działo ... Zakwasy albo cos :)

Kropka_ co do dolegliwości to nie chcę żadnych! w pierwszej ciąży przez pierwsze 4 miesiące nie byłam w stanie się spionizować bo miałam efekt zwrotny..... ale już niestety rano męczyły mnie nudności i nie mogę nawet patrzeć na słodycze.... bleee..... jak sobie o nich pomyślę to mi niedobrze....

Ja walczyłam o ta ciąże 5,5 roku.... Wiec wezmę wszystko na klatę. Jeśli trzeba.... Mam nadzieje ze wszystko sie dobrze skończy :)

Witam mogę dołączyć? Tetmin @ mam dzisiaj,wczoraj po ppludniu zrobilam test i jest bardzo blady bladzioch ale jest,dziś oczywiście powtórzę test ale musze najpierw skoczyc do apteki

reklama
Jolcia witaj i gratulacje

Kropka to jak tyle czasu się staraliscie to nic ci nie straszne :-)

Happymum zapraszamy i gratulacje. Pierwsza ciąża?

Do góry