reklama
Kropka1985
Fanka BB :)
No masakra! I tak az do usg... Tylko ze ja będę je miała ok 16/12 a do Pl jedziemy 17/12.... Ostatnio 2 lata temu jak mi sie udało w cyklu naturalnym to niestety dostałam @ w dniu wyjazdu i tyle sie nacieszyłam :/
Kropka1985
Szwecja
Kropka1985
A ty gdzie mieszkasz?
Hej dziewczynki Ja też mam nadzieję,że zostanę sierpnióweczką 2016 @ powinnam dostać jutro, dlatego z testem poczekam, ale staraliśmy się o maluszka w tym miesiącu mam nadzieję, że uda się za pierwszym razem Jak narazie piersi strasznie mi się powiększyły, nabrzmiały, są bolesne i bolą mnie jajniki, takie promieniowanie po udach, mam nadzieję, że się udało Czy dziewczynki, którym już wyszedł pozytywny teścik też mają takie objawy? Bo wiecie, cały czas się boję,że to jednak przed @, tak bardzo chciałabym tą drugą krechę... Pozdrawiam wszystkie przyszłe mamusie i oczywiście staraczki
Witam wszystkie mamusie Mam nadzieję, że i ja do Was dołączę @ powinnam dostać jutro, w tym miesiącu staraliśmy się o maluszka,mam nadzieję,że udało się za pierwszym razem Mam pytankko do Mam,które już testowały i które już wiedzą, że zafasolkowały- mam obrzmiałe, bolesne i powiększone piersi i ból jajników, taki ciągnący w dół, czy to możliwe, że się jednak udało? Jakie macie objawy? Test zrobię dopiero jutro , żeby się nie rozczarować... Pozdrawiam
reklama
Hej, mam nadzieję,że i ja do Was dołączę Jutro powinnam dostać @, w tym miesiącu staraliśmy się z mężem o maluszka, mam nadzieję,że udało się za pierwszym razem Ale test zrobię dopiero jutro,żeby się nie rozczarować... Mam pytanko do Mam,którym teściki wyszły pozytywne- mam bolesne,nabrzmiałe i powiększone piersi i bolą mnie jajniki, takie ciągnięcie promieniujące w dół, jakoś tak właśnie dziwnie się czuję (albo sobie już wkręcam eh..), czy Wy macie podobne objawy? Tak bardzo chciałabym,żeby się udało.... Pozdrawiam serdecznie i dzięki za odpowiedż