reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniówki 2016

Kropka to daj znać jak.dzisiaj :-)

Krynia no to jeszcze czekamy.

Oj jak to wolno mija ten czas oczekiwania na wyniki co? ;-)

reklama
No masakra! I tak az do usg... Tylko ze ja będę je miała ok 16/12 a do Pl jedziemy 17/12.... Ostatnio 2 lata temu jak mi sie udało w cyklu naturalnym to niestety dostałam @ w dniu wyjazdu i tyle sie nacieszyłam :/

Hej dziewczynki :) Ja też mam nadzieję,że zostanę sierpnióweczką 2016 :) @ powinnam dostać jutro, dlatego z testem poczekam, ale staraliśmy się o maluszka w tym miesiącu :) mam nadzieję, że uda się za pierwszym razem ;) Jak narazie piersi strasznie mi się powiększyły, nabrzmiały, są bolesne i bolą mnie jajniki, takie promieniowanie po udach, mam nadzieję, że się udało :) Czy dziewczynki, którym już wyszedł pozytywny teścik też mają takie objawy? Bo wiecie, cały czas się boję,że to jednak przed @, tak bardzo chciałabym tą drugą krechę... :) Pozdrawiam wszystkie przyszłe mamusie i oczywiście staraczki ;)

Witam wszystkie mamusie :) Mam nadzieję, że i ja do Was dołączę :) @ powinnam dostać jutro, w tym miesiącu staraliśmy się o maluszka,mam nadzieję,że udało się za pierwszym razem ;) Mam pytankko do Mam,które już testowały i które już wiedzą, że zafasolkowały- mam obrzmiałe, bolesne i powiększone piersi i ból jajników, taki ciągnący w dół, czy to możliwe, że się jednak udało? Jakie macie objawy? Test zrobię dopiero jutro , żeby się nie rozczarować... Pozdrawiam :)

reklama
Hej, mam nadzieję,że i ja do Was dołączę :) Jutro powinnam dostać @, w tym miesiącu staraliśmy się z mężem o maluszka, mam nadzieję,że udało się za pierwszym razem :) Ale test zrobię dopiero jutro,żeby się nie rozczarować... Mam pytanko do Mam,którym teściki wyszły pozytywne- mam bolesne,nabrzmiałe i powiększone piersi i bolą mnie jajniki, takie ciągnięcie promieniujące w dół, jakoś tak właśnie dziwnie się czuję (albo sobie już wkręcam eh..), czy Wy macie podobne objawy? Tak bardzo chciałabym,żeby się udało.... Pozdrawiam serdecznie i dzięki za odpowiedż

Do góry