reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpniówki 2016

Andzia jutro się już dowiesz. Koniec czekania w tym cyklu ;-) Ja nie mam objawów takich jedynie co tylko "czuję" odmienny stan. Nie wiem jak to nazwać i opisać, ale w pierwszej ciąży miałam identycznie.
Ale to co opisujesz to objawy ciąży. Czasami też bywa że sobie kobieta wkręca. To co jutro rano test?

reklama
Hej dziewczyny :-)

Mam nadzieje, że uda mi się dołączyć do grupy Sierpniowych Mam :-) Pozdrawiam serdecznie :-)

reklama
Witajcie dziewczęta!
No w końcu powstały sierpnióweczki:-D :-) Jupi! :-D

Do tej pory siedziałam na lipcóweczkach, bo Was nie było :-)

Ale teraz już wiem gdzie moje miejsce - o ile wszystko się uda :-D

Planowo @ powinna przyjść w poniedziałek 30.11 i tego dnia zamierzam zrobić test jak nie dostanę.
Tak mnie korci, żeby zrobić w piątek, ale poczekam ten weekend idziemy na andrzejki więc wypiję jeszcze lampkę wina bez stresu :-D

Mycha wzruszyłam się Twoim testem - gratki! Kiedy miałaś mieć planowo @, robiłaś przed czy po terminie?

Andzia mnie trochę pobolewa brzuch jak na @ i kłuje troszkę w dole brzucha, piersi takie same, lekko bolesne.

ALE SIĘ CIESZĘ, ŻE JUŻ JESTEŚCIE!

Do góry