reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Sierpniówki 2016

9Dziewczyny w końcu dostałam już wolne do porodu tzn wystawili mi zakaz wykonywania pracy :) cieszę się bardzo bo od 7 grudnia jestem w domu i niewyobrazalabym sobie teraz do pracy wrócić :)

Ostatnio bolał mnie strasznie żołądek wtrzymalam to jakoś chociaż ból trwał z 3h ale nie chciałam brać żadnych leków i zrobiłam sobie ciepły okład taki w granicy rozsądku :) zasnąłem a na drugi dzień bylo już dobrze.
U mnie tyle czasu do następnej wizyty już się doczekać nie mogę :(

Ciekawe gdzie u mnie wynik tsh jest w Mutterpass bo nawet nie wiem jakie mam....

Ostatnia edycja:
reklama
Dziewczyny tsh jest bardzo wazne i trzeba tego pilnowac. Ja rowniez na eutyroxie lece juz 2 tygodnie, niedlugo badania kontrolne, zobaczymy czy spadlo :-)

Witam dziewczyny ja ciągle czekam na wizytę a mam ja dopiero za tydzień. Tak się cieszyłam że mam mniejsze mdłości niż w 1 ciąży ale teraz niestety nie mogę tego powiedzieć. Miałam katar na początku i chyba to mi pomogło że nie męczyły mnie zapachy itp. rzeczy teraz męczy mnie wszystko :(.

Ciągle myślę nad chorobowym żeby sobie wziąć na 2 tygodnie. W pierwszej ciąży pracowałam do 7 miesiąca i ciąża mi szybko minęła chodź miałam przerwy jak mnie męczyło. Ciekawa jestem jak teraz to będzie.

Ja w pierwszej ciąży pracowałam do 4 miesiąca... Teraz jestem na wychowawczym a potem znowu macierzyński ale numer :wink: a o ciąży jeszcze nikt nie wie:-p na szczęście już po wizycie ...

reklama
Ja csly czas nie wiem co z praca :( stresujaca i kregoslup boli, wiecznie przeziebiona jestem, ale nie wiem czy isc na l4 czy zostac jeszcze :(

Do góry