reklama
Fimka
Fanka BB :)
Dziewczyny a jak tam wasze kg
Ja już wyszłam na 0.
Spadłam -2, ale już zaczynam przybierać.
nati92
Dziewczyny a jak tam wasze kg
Ja mniej wiecej tyle samo co przed. Wyrownalo sie, bo wczesniej schudlam troche.
Szukałam na necie dziś i znalazłam opis Mutterpass. Moze przyda sie komuś
http://becomedemummy.blogspot.de/2014/10/ksiazeczka-mutterpass-krotki-zarys.html?m=1
Dzieki! Ja mam wizyte we wtorek i bede miec wlasnie zakladany Mutterpass, wiec chetnie poczytam, chociaz mam tu mala skarbnice wiedzy moja siostre, bo ona juz dwojke ma
Wreszcie zalapalam jak uzywac cytatow!
ewix124
U mnie 2+Dziewczyny a jak tam wasze kg
Asiunia1988
Witajcie. jest tu kilka dziewczyn z problemami tarczycowymi odebrałam wynik dopiero po wizycie bo wcześniej nie miałam jak i tsh wynosi 4,18!! To chyba stanowczo za wysoki wynik. Mam jutro jechać do lekarza i wciskać się na siłę czy szukać jakiegoś endokrynologa bo już sama nie wiem co mam robić...
Po wizycie uspokoiłam się maleństwo żyje, dobrze rozwija się i ma już 5, 5 cm Tylko teraz jak usłyszałam ten wynik to aż mnie brzuch zaczął boleć...
Po wizycie uspokoiłam się maleństwo żyje, dobrze rozwija się i ma już 5, 5 cm Tylko teraz jak usłyszałam ten wynik to aż mnie brzuch zaczął boleć...
koficzka
hey!
tak karta do 10 tyg musi być ale wiem że jak karta założona póxniej to często lekarze na zaświadczeniu do becikowego wpisują, że pierwsza wizyta przed 10 tyg itp tyko lekarz musi być w porządku
ja robie badanie prenatalne, po pierwsze mój wiek, po drugie wiele chorób można leczyć już w "brzuchu" , idę do świetnego specjalisty. Warto zaznaczyć, że wielu lekarzy robi to badanie nie mając uprawnien np do wydania zaświadczenia. Nie mają kursów, często zdarzają się omyłki, to psuje opinię dla tego badania. Lekarz musi mieć uprawnienia bo ilu lekarzy nawet porządnie płci nie umie określić? Specjaliści od 7 boleści....
okasia zdrowia!
słodka owsianka ja inhaluje tymiankiem - bardzo pomaga na duszności i kaszle wszelakie!
tak karta do 10 tyg musi być ale wiem że jak karta założona póxniej to często lekarze na zaświadczeniu do becikowego wpisują, że pierwsza wizyta przed 10 tyg itp tyko lekarz musi być w porządku
ja robie badanie prenatalne, po pierwsze mój wiek, po drugie wiele chorób można leczyć już w "brzuchu" , idę do świetnego specjalisty. Warto zaznaczyć, że wielu lekarzy robi to badanie nie mając uprawnien np do wydania zaświadczenia. Nie mają kursów, często zdarzają się omyłki, to psuje opinię dla tego badania. Lekarz musi mieć uprawnienia bo ilu lekarzy nawet porządnie płci nie umie określić? Specjaliści od 7 boleści....
okasia zdrowia!
słodka owsianka ja inhaluje tymiankiem - bardzo pomaga na duszności i kaszle wszelakie!
Ostatnia edycja:
reklama