reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Sierpniówki 2016

Ja planuje porod ale oplace oficjalnie polozna w szpitalu koszt od 800-1000zl.
Bede sie czula bezpiecznie.
Mimo ze pierwsza corke urodzilam w ciagu 2 h to niestety mam problem z parciem.Nie smiejscie sie ale wiem ze to naturalny stan fizjologiczny ale ja zamiast przec sie "zapieram"
Roznica wieku u mnie to 10 lat (2006)i 2016 :)
Czy ktoras z przyszlych mamusiek nie ma jeszcze karty ciazy?Ja jeszcze nie mam.
nie praktykuje sie juz wynajecoa poloznej tylko dla ciebie- to bylo niezgodne z parwiem i nie robi sie tego juz jakies 2-3 lata. chyba ze u ciebie w miejscowowsci jest onaczej :)

reklama
Okasia-to jeden z cudów macierzyństwa.Dzieci pojmuja wszystko inaczej,cieszą się mocniej,przejmuja bardziej...moj syn jest dla mnie wszystkim,moim życiem i cudem.czasem zastanawiam się czy drugie tez tak pokocham

hej

W czoraj bylismy na ur synka znajomych i bylam przekonana, ze dopadna mnie moje niby mdlosci i takie tam, a tym czasem wcinalam ciasta, kolacje i nic. Za to dostalam takich wzdec, ze ledwo do domu wracalam tak mnie wszystko gniotlo

Ja nie mam karty ciąży, wizytę mam 26 i wtedy dopiero zostanie założona :)
Dzis zaczynam juz 12 tydzień :p robi się poważnie. Mdłości zostały jakies resztki, a i tak coraz bardziej czuje, ze jestem w ciąży.

Ja dzis jadę poszaleć na śniegu. Narty odpadają - na szczęście! W zeszłym roku bylam pierwszy raz i miesiąc miałam siniaki na pupie i nogach... nigdy więcej! Na sankach tez mi zabraniają... to chociaż bałwana jakiegoś machnę ;)

Okasia-to jeden z cudów macierzyństwa.Dzieci pojmuja wszystko inaczej,cieszą się mocniej,przejmuja bardziej...moj syn jest dla mnie wszystkim,moim życiem i cudem.czasem zastanawiam się czy drugie tez tak pokocham
Pokochasz, rodzic ma pokłady miłości w sobie!

Mam problem z siniakami. Pół jednej i drugiej łydki mam usiane w siniakach i to od kilku tygodni. Na początku zastanawiałam się skąd to cholerstwo się wzięło, ale teraz bardziej martwi mnie to, że nie znika. Nie jestem w stanie stwierdzić czy to są te same siniaki czy jedne znikają a drugie pojawiają się, ponieważ jest ich strasznie dużo. Do tego paznokcie mam już opiłowane najkrócej jak się tylko da, a i tak dokładnie każdy się rozdwaja. Za to włosy super, a myślałam, że będą wypadać garściami.

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Okasia-pewnie masz rację ale obawy są.moh syn jest taki jak go sobie wyobrażałam w ciąży. Szczupły blondyn z niebieskimi oczkami,uparty,zadziorny i cholernie uroczy:) az sie kurcze pochwale

Załączniki

• 1453027121341.jpg
    1453027121341.jpg
    45,1 KB · Wyświetleń: 61
happymum wszystkie wymienione przez Ciebie cechy ma wypisane na twarzy, jest przeuroczy :)
Ja na razie wyczekuję pierwszego dziecka, ale obawy mam podobne do Twoich. Jestem jedynaczką, a mój mąż ma rodzeństwo. Dostrzegam to jak rodzice czasem różnie traktują swoje dzieci i zastanawiam się czy równie mocno kochają każde z nich. Niemniej jednak wierzę, że da się stworzyć rodzinę, w której każde z dzieci jest traktowane równi sprawiedliwe i obdarzone równie silną miłością.

Wiesz happy z takim przystojnym synem możesz wcześnie zostać babcią :-) :)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
mi tez paznokcie okropnie sie rozdwajaja, wlosy nie zauwazylam zeby lepsze byly. za to starsznie od wczoraj boli mnie prawa noga od pachwiny do kolana ale tak jakbym zakwasy miala normalnie okropnie a nic nie robilam pzrecierz.
okasia ztymi siniakami pwoiedz o tym ginowi bo to normalne nie jest
huppymum20 maly jest przystoniakiem ze hohoho :p

ja mam lenia- mieszkanie niepospzratane nic mi sie nie chce- wczoraj mowilam sobie ze dzis a dzis mowie ze jutro jak mala w szkole bedzie i tak chyba zrobie. zaraz sie szykuje i na sanki z mala pojde troche puki pogoda jako taka i slonce swieci.

maz mi naladowal aparata to mzoe dzis i ja wrzuce zdjecie swojego brzucha :p

Do góry