nie praktykuje sie juz wynajecoa poloznej tylko dla ciebie- to bylo niezgodne z parwiem i nie robi sie tego juz jakies 2-3 lata. chyba ze u ciebie w miejscowowsci jest onaczejJa planuje porod ale oplace oficjalnie polozna w szpitalu koszt od 800-1000zl.
Bede sie czula bezpiecznie.
Mimo ze pierwsza corke urodzilam w ciagu 2 h to niestety mam problem z parciem.Nie smiejscie sie ale wiem ze to naturalny stan fizjologiczny ale ja zamiast przec sie "zapieram"
Roznica wieku u mnie to 10 lat (2006)i 2016
Czy ktoras z przyszlych mamusiek nie ma jeszcze karty ciazy?Ja jeszcze nie mam.
reklama
happymum20
Szczęśliwa mama Denniska
Okasia-to jeden z cudów macierzyństwa.Dzieci pojmuja wszystko inaczej,cieszą się mocniej,przejmuja bardziej...moj syn jest dla mnie wszystkim,moim życiem i cudem.czasem zastanawiam się czy drugie tez tak pokocham
Heromina
Fanka BB :)
hej
W czoraj bylismy na ur synka znajomych i bylam przekonana, ze dopadna mnie moje niby mdlosci i takie tam, a tym czasem wcinalam ciasta, kolacje i nic. Za to dostalam takich wzdec, ze ledwo do domu wracalam tak mnie wszystko gniotlo
W czoraj bylismy na ur synka znajomych i bylam przekonana, ze dopadna mnie moje niby mdlosci i takie tam, a tym czasem wcinalam ciasta, kolacje i nic. Za to dostalam takich wzdec, ze ledwo do domu wracalam tak mnie wszystko gniotlo
Karolanka
Karolanka,niestety są jakieś leki na mdłości, ale nie ma pewności, że na mnie zadziałają, a poza tym jest zbyt duże ryzyko uszkodzenia płodu. Niestety muszę przecierpieć. Oby skończyło się jak najszybciej.
Biedactwo, trzymaj się dzielnie, już niedługo :-)
nati92
Ja nie mam karty ciąży, wizytę mam 26 i wtedy dopiero zostanie założona
Dzis zaczynam juz 12 tydzień robi się poważnie. Mdłości zostały jakies resztki, a i tak coraz bardziej czuje, ze jestem w ciąży.
Ja dzis jadę poszaleć na śniegu. Narty odpadają - na szczęście! W zeszłym roku bylam pierwszy raz i miesiąc miałam siniaki na pupie i nogach... nigdy więcej! Na sankach tez mi zabraniają... to chociaż bałwana jakiegoś machnę
Dzis zaczynam juz 12 tydzień robi się poważnie. Mdłości zostały jakies resztki, a i tak coraz bardziej czuje, ze jestem w ciąży.
Ja dzis jadę poszaleć na śniegu. Narty odpadają - na szczęście! W zeszłym roku bylam pierwszy raz i miesiąc miałam siniaki na pupie i nogach... nigdy więcej! Na sankach tez mi zabraniają... to chociaż bałwana jakiegoś machnę
okasia
Pokochasz, rodzic ma pokłady miłości w sobie!Okasia-to jeden z cudów macierzyństwa.Dzieci pojmuja wszystko inaczej,cieszą się mocniej,przejmuja bardziej...moj syn jest dla mnie wszystkim,moim życiem i cudem.czasem zastanawiam się czy drugie tez tak pokocham
Mam problem z siniakami. Pół jednej i drugiej łydki mam usiane w siniakach i to od kilku tygodni. Na początku zastanawiałam się skąd to cholerstwo się wzięło, ale teraz bardziej martwi mnie to, że nie znika. Nie jestem w stanie stwierdzić czy to są te same siniaki czy jedne znikają a drugie pojawiają się, ponieważ jest ich strasznie dużo. Do tego paznokcie mam już opiłowane najkrócej jak się tylko da, a i tak dokładnie każdy się rozdwaja. Za to włosy super, a myślałam, że będą wypadać garściami.
Ostatnio edytowane przez moderatora:
happymum20
Szczęśliwa mama Denniska
okasia
happymum wszystkie wymienione przez Ciebie cechy ma wypisane na twarzy, jest przeuroczy
Ja na razie wyczekuję pierwszego dziecka, ale obawy mam podobne do Twoich. Jestem jedynaczką, a mój mąż ma rodzeństwo. Dostrzegam to jak rodzice czasem różnie traktują swoje dzieci i zastanawiam się czy równie mocno kochają każde z nich. Niemniej jednak wierzę, że da się stworzyć rodzinę, w której każde z dzieci jest traktowane równi sprawiedliwe i obdarzone równie silną miłością.
Wiesz happy z takim przystojnym synem możesz wcześnie zostać babcią
Ja na razie wyczekuję pierwszego dziecka, ale obawy mam podobne do Twoich. Jestem jedynaczką, a mój mąż ma rodzeństwo. Dostrzegam to jak rodzice czasem różnie traktują swoje dzieci i zastanawiam się czy równie mocno kochają każde z nich. Niemniej jednak wierzę, że da się stworzyć rodzinę, w której każde z dzieci jest traktowane równi sprawiedliwe i obdarzone równie silną miłością.
Wiesz happy z takim przystojnym synem możesz wcześnie zostać babcią
Ostatnio edytowane przez moderatora:
happymum20
Szczęśliwa mama Denniska
Ja mam 4 braci i tylko z jednym mam ok kontakt
A babcia to kolo 40stki jak zmajstuje na swoje 20
A babcia to kolo 40stki jak zmajstuje na swoje 20
reklama
mi tez paznokcie okropnie sie rozdwajaja, wlosy nie zauwazylam zeby lepsze byly. za to starsznie od wczoraj boli mnie prawa noga od pachwiny do kolana ale tak jakbym zakwasy miala normalnie okropnie a nic nie robilam pzrecierz.
okasia ztymi siniakami pwoiedz o tym ginowi bo to normalne nie jest
huppymum20 maly jest przystoniakiem ze hohoho
ja mam lenia- mieszkanie niepospzratane nic mi sie nie chce- wczoraj mowilam sobie ze dzis a dzis mowie ze jutro jak mala w szkole bedzie i tak chyba zrobie. zaraz sie szykuje i na sanki z mala pojde troche puki pogoda jako taka i slonce swieci.
maz mi naladowal aparata to mzoe dzis i ja wrzuce zdjecie swojego brzucha
okasia ztymi siniakami pwoiedz o tym ginowi bo to normalne nie jest
huppymum20 maly jest przystoniakiem ze hohoho
ja mam lenia- mieszkanie niepospzratane nic mi sie nie chce- wczoraj mowilam sobie ze dzis a dzis mowie ze jutro jak mala w szkole bedzie i tak chyba zrobie. zaraz sie szykuje i na sanki z mala pojde troche puki pogoda jako taka i slonce swieci.
maz mi naladowal aparata to mzoe dzis i ja wrzuce zdjecie swojego brzucha