J
Jagi2015
Gość
Moj m by chcial i zaczepia mnie ale mamy zakaz ale moje jest kompletne zeru.
Nawet jak bede mogla pozniej to bede sie bala:-/
Nawet jak bede mogla pozniej to bede sie bala:-/
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
lepiej odpoczywaj ja bym tak zrobila. i clexan tez wskazany przy tylu poronieniach. takze ja bym tego drugiego sluchala lekarza.Czesc dziewczyny
Bywam tutaj czasami i czytam co u Was i ciesze sie jak wam pieknie brzuszki rosna z maluszkami)
Ja mam chyba jakas blokade psychiczna by sie jeszcze cieszycTyle maluszkow stracilam (ostatniego w kwietniu)ze powiedzialam sobie ze do 12 tyg bedzie cisza.Nawet wozkow nie ogladam bo boje sie zapeszyc.
Teraz jest 9 tydzien.Maluszek ma 1.68mm serce bije i wszystko wporzadku.
Nie wiem co robic bo moj prowadzacy przepisal mi tylko luteine i acard.
Dzisiaj bylam dla swietego spokoju u innego i powiedzial ze po tylu poronieniach to clexane zaleca w zastrzykach,wieksza dawke acardu.Ze musimy bardzo sie postarac utrzymac ta ciaze.Zakazal spacerow,basenu,sexu,ciezkich zakupow.Mam do 12 tyg jak ksiezniczka sie zachowywac.Co innego moj prowadzacyChyba jest zdania jak ma byv to bedzie a jak nie to nie
Nie wiem co robic?Czym mam sie kierowac?
Jeszcze musze powiedziec szefowi a nie chcialam tak wczas ale zlecil mi zadanie ponad moje sily.
Nie wiem co robic?Czym mam sie kierowac?