reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Sierpniówki 2016

Moj m by chcial i zaczepia mnie ale mamy zakaz ale moje jest kompletne zeru.
Nawet jak bede mogla pozniej to bede sie bala:-/

reklama
Czesc dziewczyny:)

Bywam tutaj czasami i czytam co u Was i ciesze sie jak wam pieknie brzuszki rosna z maluszkami:))
Ja mam chyba jakas blokade psychiczna by sie jeszcze cieszyc:(Tyle maluszkow stracilam (ostatniego w kwietniu)ze powiedzialam sobie ze do 12 tyg bedzie cisza.Nawet wozkow nie ogladam bo boje sie zapeszyc.
Teraz jest 9 tydzien.Maluszek ma 1.68mm serce bije i wszystko wporzadku.
Nie wiem co robic bo moj prowadzacy przepisal mi tylko luteine i acard.
Dzisiaj bylam dla swietego spokoju u innego i powiedzial ze po tylu poronieniach to clexane zaleca w zastrzykach,wieksza dawke acardu.Ze musimy bardzo sie postarac utrzymac ta ciaze.Zakazal spacerow,basenu,sexu,ciezkich zakupow.Mam do 12 tyg jak ksiezniczka sie zachowywac.Co innego moj prowadzacy:(Chyba jest zdania jak ma byv to bedzie a jak nie to nie:(
Nie wiem co robic?Czym mam sie kierowac?
Jeszcze musze powiedziec szefowi a nie chcialam tak wczas ale zlecil mi zadanie ponad moje sily.
lepiej odpoczywaj ja bym tak zrobila. i clexan tez wskazany przy tylu poronieniach. takze ja bym tego drugiego sluchala lekarza.

wlasnei z sanek wrocilam z mala- zimno mi okropnie :p teraz zjem pizze ktora dzis upieklam mniammmmmmm

i ja musze wyciagnac z szafy moje ciazowe ciuchy, mam jeszce dostac jakies po przyjaciolce wiec mama nadzieje ze nic kupowac nie bede musiala

Jagi2015 myśle ze ten drugi lekarz ma racje. Ja duzo bym dała za takiego lekarza tutaj bo tak naprawdę każdy ma w nosie czy ja donoszę czy nie. Ja od początku ciąży jestem na zwolnieniu, odpoczywam i nie robię w domu prawie nic oprócz jakiś lekkich posiłków dla siebie. Tez sie nie ekscytuje ciążą, bo mam juz sporo za sobą i modlę sie zeby dojść do II trymestru. Pewnie dopiero w połowie ciąży będę cokolwiek planować i myślec ze sie uda, chociaż bardzo wierze że teraz sie uda. Clexane i acard utrzymało duzo ciąży, raczej nie szkodzą a mogą uratować twoje dziecko.

aniolkowa.mama a in vitro miałaś robione w UK.No niestety z tymi lekarzami tak tu jest ja mam krwiaka i tez nikogo to nie obchodzi.Nawet nie wiem czy się zmniejszył :(

Tak w UK. Ja miałam krwiaka w pierwszej ciąży przez 7 tyg i teraz na usg moje pierwsze pytanie było czy mam krwiaka. Przy krwiaku musisz duzo leżeć i nie narażać macicy na jakies obciążenia.

reklama
Do góry