reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpniówki 2016

reklama
Dzięki dziewczyny. Ja jestem teraz na progesteronie 600mg dziennie i każą mi odstawić, tak z dnia na dzień. Boje sie i nie ufam angielskim lekarzom (hmmm to nawet nie lekarz tylko pielęgniarka mi kazała).
Mam duphastonu cały zapas w domu wiec skończę te ten angielski progesteron i przejdę na duphaston. A jaką dawkę sie go bierze?

Wow huppymum ale zajebisty brzuszek. Moze faktycznie dwójeczka tam siedzi :-)

happymum brzusio rewelacja.
ja się niestety mam spora nadwagę wiec nue mam się czym chwalić ale faktycznie w drugiej jakis większy szybciej.
u mnie na wadze minus 4 a spodnie ciasne w pasie

Czesc dziewczyny. W koncu mam moment zeby poczytac i nadrobic zaleglosci.
Jesli chodzi o brzuszek to tez slyszalam ze w drugiej ciazy o wiele szybciej sie pojawia. Ja jesrem w 9 tygodniu i ma razie nic nie widać. W pierwszej ciazy dopiero okolo 5 miesiąca brzuszek byl widoczny. Zobaczymy jak teraz.
Co do jedzenia to z zasady uwielbiam ssłodkie a teraz o dziwo jakoś mi sie nie chce. Czasami oczy chca a jak zjem to jakoś szału nie ma ;) Ale jadlabym na okraglo nalesniki i kanapki z twarogiem, szzypiorkiem i pomidorem; ) staram się jakos racjonalnie odżywiać zeby za bardzo nie urosnąć, ale zobaczymy jak bedzie. W pierwszej ciazy 11 kg mi przybylo.

reklama
Matko, skąd macie takie duże brzuszki? :) U mnie prawie nic nie widać, czasem wieczorem jest mocniej zaokrąglony, ale nie aż tak jak u Was. Za to rano niemal płaski. A propos, kupujecie już ubrania ciążowe? Ja jadę do sklepu jak tylko będę mieć trochę siły.

Do góry