ja teraz na [iersi pharmaceris a od drugiego trymestru na brzuch pharmacerisa stosujecie jakies specjalne preparaty teraz?
reklama
Kassia u mnie tez ogromny, moj S. Jest w ciazkim szoku
Ja byc celibatu nie wytrzymała,moj S.po tygodniu by zwariował.ochote tez mam mniejszą ale nie jest źle. Tobila sobie któraś sesje ciążową? Ja planuje na maj taka rodzinno ciazowa ale to juz beda okolice 30tc i marrwie sie ze byde juz kiepsko wygladac(czyt.za grubo)
Ja też bym chciała sesje ale mam wybór albo koniec marca to nie wiem czy za wcześnie albo początek czerwca sama nie wiem
mrs_hermit
Zaangażowana w BB
Ja bardzo chcę zrobić taką sesje, ale zastanawiam się czy robić ja tutaj w UK czy właśnie w Polsce. W maju jadę do Pl na tydzień i mogłabym ja zrobić. Czy któraś z Was orientuje się ile takie sesje w Polsce kosztują? To pewnie zależy od regionu i fotografa ale chciałabym mieć jakiekolwiek rozeznanie.
Heromina
Fanka BB :)
ja powoli rozgladam sie za ciazowymi ciuszkami, bo dszinsy bardzo uciskaja mi podbrzusze, mam jakies swoje, ale nie pmaietam co tam dokladnie jest. Smarowac sie jeszcze niczym nie smaruje, ale na pewno bede. Co prawda po 1 ciazy nie mam zadnych rozstepow, ale wiadomo, ze teraz skora sporo mniej elastyczna, wiec mysle, ze warto byloby o nia troche zadbac
W przyszlym tyg prenatalne, baaardzo jestem ciekawa czy bedzie ok
W przyszlym tyg prenatalne, baaardzo jestem ciekawa czy bedzie ok
okolo 500 zl u mnie w miescieJa bardzo chcę zrobić taką sesje, ale zastanawiam się czy robić ja tutaj w UK czy właśnie w Polsce. W maju jadę do Pl na tydzień i mogłabym ja zrobić. Czy któraś z Was orientuje się ile takie sesje w Polsce kosztują? To pewnie zależy od regionu i fotografa ale chciałabym mieć jakiekolwiek rozeznanie.
Fimka
Fanka BB :)
Ja stosowałam na rozstępy BioOil (do luftu), Tołpę (również do luftu), a na końcu kupiłam Lotion z Babydream (świetny skład, koszt ok. 12zł) no i po jego stosowaniu już mi więcej nie wyszły :/
Także polecam Babydream fur Mum.
A sesję z synkiem robił nam Pan Statyw.
Pięknie wyszły zdjęcia
Także polecam Babydream fur Mum.
A sesję z synkiem robił nam Pan Statyw.
Pięknie wyszły zdjęcia
reklama
happymum20
Szczęśliwa mama Denniska
Mrs hermit ja mam koleżankę fotigrafa z zamiłowania.byliśmy u niej na sesji jak synek mial pół roku i byla robić zdjęcia na jego drugich urodzinach...robi cudne zdjęcia i pojde naxsesje do niej