reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Sierpniówki 2016

reklama
Kassia u mnie tez ogromny, moj S. Jest w ciazkim szoku
Ja byc celibatu nie wytrzymała,moj S.po tygodniu by zwariował.ochote tez mam mniejszą ale nie jest źle. Tobila sobie któraś sesje ciążową? Ja planuje na maj taka rodzinno ciazowa ale to juz beda okolice 30tc i marrwie sie ze byde juz kiepsko wygladac(czyt.za grubo)

Ja też bym chciała sesje ale mam wybór albo koniec marca to nie wiem czy za wcześnie albo początek czerwca :) sama nie wiem :)

Ja bardzo chcę zrobić taką sesje, ale zastanawiam się czy robić ja tutaj w UK czy właśnie w Polsce. W maju jadę do Pl na tydzień i mogłabym ja zrobić. Czy któraś z Was orientuje się ile takie sesje w Polsce kosztują? To pewnie zależy od regionu i fotografa ale chciałabym mieć jakiekolwiek rozeznanie.

ja powoli rozgladam sie za ciazowymi ciuszkami, bo dszinsy bardzo uciskaja mi podbrzusze, mam jakies swoje, ale nie pmaietam co tam dokladnie jest. Smarowac sie jeszcze niczym nie smaruje, ale na pewno bede. Co prawda po 1 ciazy nie mam zadnych rozstepow, ale wiadomo, ze teraz skora sporo mniej elastyczna, wiec mysle, ze warto byloby o nia troche zadbac :)

W przyszlym tyg prenatalne, baaardzo jestem ciekawa czy bedzie ok

Ja bardzo chcę zrobić taką sesje, ale zastanawiam się czy robić ja tutaj w UK czy właśnie w Polsce. W maju jadę do Pl na tydzień i mogłabym ja zrobić. Czy któraś z Was orientuje się ile takie sesje w Polsce kosztują? To pewnie zależy od regionu i fotografa ale chciałabym mieć jakiekolwiek rozeznanie.
okolo 500 zl u mnie w miescie

Ja duphaston biorę 3 x dziennie

Kurcze no spory ten brzuch w porównaniu do ostatniego zdjęcia aż takiego to nie mam. Dzisiaj pierwszy dzień bez żadnych wymiotów więc ok tylko nudności były spore

Ja stosowałam na rozstępy BioOil (do luftu), Tołpę (również do luftu), a na końcu kupiłam Lotion z Babydream (świetny skład, koszt ok. 12zł) no i po jego stosowaniu już mi więcej nie wyszły :/

Także polecam Babydream fur Mum.

A sesję z synkiem robił nam Pan Statyw.
Pięknie wyszły zdjęcia :)

Mój brzuch tez juz duży (11 +3) o wiele większy niż w 1 ciąży na tym etapie. Z jednej strony się cieszę bo skoro brzuch rośnie to chyba wszystko dobrze, ale boje się tez za dużo przytyc bo u mnie ciężko zgubic

reklama
Mrs hermit ja mam koleżankę fotigrafa z zamiłowania.byliśmy u niej na sesji jak synek mial pół roku i byla robić zdjęcia na jego drugich urodzinach...robi cudne zdjęcia i pojde naxsesje do niej

Do góry