reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpniówki 2016

Kassia u mnie tez ogromny, moj S. Jest w ciazkim szoku
Ja byc celibatu nie wytrzymała,moj S.po tygodniu by zwariował.ochote tez mam mniejszą ale nie jest źle. Tobila sobie któraś sesje ciążową? Ja planuje na maj taka rodzinno ciazowa ale to juz beda okolice 30tc i marrwie sie ze byde juz kiepsko wygladac(czyt.za grubo)
Kochana w sesjaach ciazowych chodzi o to zeby wygladac za grubo :-) tzn zeby bylo widac nasz piekny brzuszek :-)

reklama
Aniolkowa mama jeśli już odstawić duphaston to zchodzenie z dawek nigdy nie odstawić z dnia ma dzień bo szybki zanik progesteronu może bardzo prowadzić do poronienia. Jeśli masz dostęp do niego bierz do 3 miesiąca

pół dnia pasowałam a potem poszłam po córcie do przedszkola i wracałysmy prawie dwie godziny do domu (super spacer był) a teraz. ...ledwo żyje i coś mi przeskoczyło w pachwinie u nogi że kroku nie moge zrobić:(

u nas sypie snieg do jutra bedzie bialo. Ja dzis zaszalalam i nakupowalam ciast tortowych, zjadlam po mini kawalku z kazdego i teraz tak mnie muli, ze glowa mala,a marchewki sie skonczyly :/

reklama
Do góry