reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Sierpniówki 2016

happymum - hehe, no nie spotkałam się żeby 2 czy 3 latek musiał być usypiny bujaniem :-D przecież to waży dobre kilkanaście kg :-D mojemu starszemu powiedzieliśmy dość jak miał 9 miesięcy I 7kg, bo już było za dużo, I przestawił się od razu. ale to kolkowe dziecko było do 5 miesiąca.

Heromina - oj, życzę Ci tej wygranej w totka :yes:

reklama
Dominika ka znam przypadki osobiscie,przu okazjo kestem na większym forum rodzicielskim i to jak oduczyc bujania albo spania z rodzicami yo chyba najczestsze pytania. U nas bylo fibrzr tak jak bylo i dlatego nie bede tego zmieniać

@emri - witaj :)

@happymum20 - brzuszek prześliczny :)

@kassia181 - a my prawie co do dnia w takiej samej ciązy:) w jakim szpitalu rodziłaś ostatnio?

@aniab38 U mnie wczorajszy wieczór też tragedia ból głowy straszny az mnie mdliło :(

Ja właśnie odszukałam moja kartę ciążową i w 13 tygodniu już miałam na plusie prawie 14 kg. Teraz jestem w tygodniu 10 i na minusie ponad 3 więc chyba lepiej mi idzie :)

myślę sobie, że każde dziecko jest inne. Moja bratowa matka trójki dzieci polecała mi różne niezbędne rzeczy między innymi bujaczek, który sam bujał. Kupiłam go za jakąś koszmarną cene i..........corka bujała sie tam może 3 razy i bujaczek sprzedałam bo zagracał mieszkanie.

Podobnie było z rożkiem. Bratowa powiedziała karm w rożku będzie ci wygodniej a ja wogóle nie potrafilam przystawić dziecka w rożku do cyca.

za to kupienie takiej podkładki dmuchanej do przewijania za 30 zł w ikei było hitem. Niinia spała, leżała w tym przez pierwsze 3 mc prawie non stop :)

heej :) powracam do was,
Ja już od czwartku na antybiotyku .. Przy okazji wyleczyłam sobie mega przeziębienie. Jak już trzeba brać to przynajmniej z jakimś pożytkiem.

Karolkaaga ja tez jestem na minusie 3 kg :) z synkiem w pierwszej ciąży schudłam 5 :)

Mój synek w ogóle nie był usypiany poprzez bujanie. Nie wiem jakim cudem nam się udało, ale dzięki mu za to :D Teraz zasypia, a ja go muszę drapać po plecach ;)

My tez nie bujalismy, za to maly uwielbial zasypiac na zabe na mojej klacie, ja oczywiscie siedzialam sobie na sofie i cos tam robilam, pozniej go odkladalam, ale jak podrosl to juz mu bylo nie wygodnie i zasypial elegancko w lozeczku. Nie spal z nami, bo maz ma mocny sen i raz sie zdazylo, ze go prawie przygniotl, bo mu sie zapomnialo, ze maly z nami spal.

Dziewczynki jestem w ciężkim szoku

Mam dwójkę

Załączniki

• 1452506153665.jpg
    1452506153665.jpg
    31,2 KB · Wyświetleń: 74
Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Do góry