reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpniówki 2016

reklama
to ja nie mowi i ile waze, za duzo. nie zrzucialam po poprzednich ciazach. ale po tej wezme sie za siebie. jesc mi sie chce, ale szybko sie najadam, a juz w sumie 3 kg do przodu. ale to tez swieta miala wplyw.

badanie genetyczne robie w piatek lub poniedzialek, nie moge sie zdecydowac do ktorego lekarza isc. dziwi mnie roznica w cenach testow PAPPA, niby to sama, a rozpietosc jest bardzo duza.
@Karolkaga dokladnie Kiełpinek :) daleko mamy do siebie
@kassia181 Morene z okna widze :)
@Hermiona 5 latka chyba nie wpuszcza do szpitala?

hej

W 1 ciazy nie pamietam z jaka waga startowalam, ale na pewno ok 60 i dobilam do 80, ale wtedy nie zalowalam sobie niczego :/ Teraz mam 63 i bardzo uwazam na to co jem, kiedy i w jakich ilosciach, ale te moje dziwne smaki w ustach, ktore zaczynaja sie wieczorem bardzo mi ta kontrole utrudniaja, bo jestem syta, ale musze dalej cos w buzi zuc, zeby ten smak zlikwidowac inaczej zle sie czuje. Poki co swietnie daja rade surowe marchewki, lub jakies owoce

happymum zdrowka dla synka

moj starsznie przezywa fakt, ze bedzie mial rodzenstwo, cieszy sie, zagaduje do brzucha i mowi np, dzidzio jak sie urodzisz to sie bedziemy bawic :) Ostatnio nawet wymyslil imiona dla brata i siostry. Mam nadzieje, ze mu ta milosc nie przejdzie jak zobaczy, ze "jego" mama musi poswiecic troszke wiecej czasu innemu dziecku, ale on za dziecmi jest starsznie, wiec mam nadzieje, ze bedzie ok. Tez wybieramy sie cala trojka na prenatalne i ciekawa jestem jego reakcji, bo zdj z usg mu sie nawet podobalo chociaz nie do konca chyba wiedzial co dokladnie oglada hehe

Margerrita nie mam pojecia czy wpuszczaja, ale ja bede sie starac o pokoj rodzinny, nawet jesli mialabym za niego zaplacic, a pewnie tak wlasnie bedzie. No i nie mam naparwde go z kim zosatwic w razie w, wiec sam w domu nie zostanie.Poki co az tak sie nad tym nie zastanawiam, bo jeszcze sporo czasu zostalo, ale blizej wakacji zaczne drazyc temat.

Ja bym chciala znalezc gdzies cos w rodzaju jogi dla ciezarnych czy temu podobne cwieczenia

Wyczekuję momentu kiedy poczuję się lepiej. Nie dość, że muszę przeorganizować mieszkanie, pokupować już troszkę rzeczy, które bez względu na płeć i tak są potrzebne, a do tego chcę zacząć ćwiczyć na piłce i zacząć więcej się ruszać. Marzę o długich spacerach czy siłowni plenerowej. Na razie nie mam siły żeby mieszkanie ogarnąć :/

pozdrawiam niedzielne.
Ja poziom cukru na czczo miałam 80.
I też wczoraj oglądałam te porody:) Ja byłam z córcia e ciąży to wszystkie takie programy o porólodach ogarnialam i chyba tak sie zestresowalam ze ani wody ani rozwarcia u mnie nie bylo. Do tego doszło wysokie cisnienie i po terminie i lekarze zdecydowali o cesarce.

jak tam wasza waga przed ciaza ja bardzo sie boje ze duzo przytyje bo niestety po drugiej prawie nic nie schudłam:(
ja tez sie boje strasznie bo w piwrwszzej 30 kg przytylam i nie schudlam d
Margerrita nie mam pojecia czy wpuszczaja, ale ja bede sie starac o pokoj rodzinny, nawet jesli mialabym za niego zaplacic, a pewnie tak wlasnie bedzie. No i nie mam naparwde go z kim zosatwic w razie w, wiec sam w domu nie zostanie.Poki co az tak sie nad tym nie zastanawiam, bo jeszcze sporo czasu zostalo, ale blizej wakacji zaczne drazyc temat.

Ja bym chciala znalezc gdzies cos w rodzaju jogi dla ciezarnych czy temu podobne cwieczenia
w prawie kazdym klubie fitnes sa cwoczenia dla ciezarnych i w ich skald wchodzi pilates, joga i takie tam , ja sie zapisuje od 15 tyg jesli lekarz sie zgodzi

a my dzis na obiad do moich rodzicow jedziemy :)

Oj tak ja tez nie mam na nic sily teraz. Dobrze że łóżeczko juz mamy po młodej to będzie mniej wydatków. Na pewno bede musiała kupic ubranka na początek bo prawie wszystkie oddalam koleżance :(

reklama
Ewix124 idealnie Cię rozumiem, mam teściową blisko i też mogłabym korzystać z jej uprzejmości i udawać się na obiady, ale nie mam siły tam siedzieć. W domu zawsze mogę się położyć albo usiąść w dogodnej pozycji, a u teściowej za stołem na krześle i tak kilka godzin.

Zamówiłam zakupy na jutro i będę próbowała zrobić barszcz ukraiński. Mam nadzieję, że zapachy mnie nie pokonają :/

Do góry