reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpniówki 2016

reklama
kassia a na którym lecą ekstremalne porody?

ja w 1 i 2 ciąży ogladałam taki poród ciąża z zaskoczenia, tak mi wchodził ;)

Ale trafiłyście z tematem, właśnie oglądałam dwa odcinki porodów domowych :) Na razie oglądam te programy tak jakby mnie to nie dotyczyło :)

Ja mam wynik 70, więc chyba dobrze :)

Ja lubie oglądać w tej tematyce i Położne Midwifes na yotube sa tam dwa sezony bardzo fajne:) polecam.
Ja glukoze na czczo mamw okolicach albo powyzej 100. W poradni diabetologicznej u nas jest norma do 95 na czczo dla kobietw ciazy.
Padam dziewczyny na twarz popracy a tu jutro caly dzien zapierniczac trzeba. Nadrobie Was jutro wieczorem.

Dobrej nocy wszystkim zycze

Aneta_ck-jestem i czytam was ale nie nadazam odpisywać,maly mi sie rozchorowal,pierwszy raz od 11miesiecy...ja czuje sie ok,piersi bolą,brzuchol rosnie...jutro zaczynam 12tc i jade odebrac lezaczek dla maluszka a w poniedziałek na usg,synek jedzie z nami wiec jest tak podekscytowany jakby miala druga gwiazdka być

Zdrowka dla synka

Ja lubie oglądać w tej tematyce i Położne Midwifes na yotube sa tam dwa sezony bardzo fajne:) polecam.
Ja glukoze na czczo mamw okolicach albo powyzej 100. W poradni diabetologicznej u nas jest norma do 95 na czczo dla kobietw ciazy.
Padam dziewczyny na twarz popracy a tu jutro caly dzien zapierniczac trzeba. Nadrobie Was jutro wieczorem.

Dobrej nocy wszystkim zycze

haha ja też oglądam położne na youtubie ;)

pozdrawiam niedzielne.
Ja poziom cukru na czczo miałam 80.
I też wczoraj oglądałam te porody:) Ja byłam z córcia e ciąży to wszystkie takie programy o porólodach ogarnialam i chyba tak sie zestresowalam ze ani wody ani rozwarcia u mnie nie bylo. Do tego doszło wysokie cisnienie i po terminie i lekarze zdecydowali o cesarce.

jak tam wasza waga przed ciaza ja bardzo sie boje ze duzo przytyje bo niestety po drugiej prawie nic nie schudłam:(

reklama
Ja już schudłam prawie 7 kg i teraz boję się żeby po tym okresie przegłodzenia i wymiotów nie wpaść w obżarstwo i nie utyć 30 kg :/

Do góry