reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniówki 2016

Nieprawidłowe rozłożenie napięcia mięśni no i dziecko jest wyręczone. Nie musi układać dobrze stopek bo nic mu nie grozi. Nie uczy się chodzić samodzielnie :)

Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Oho...znowu ciszana forum ....Jesteście tu jeszcze sierpniówki? :)
Mój Robcio za 10 dni kończy roczek, nie do wiary jak szybko to zleciało.Imprezkę urodzinową będziemy robić 5 sierpnia. Przygotowania w toku...
Mały jeszcze sam nie chodzi, ale coraz częściej staje bez trzymanki, więc może niedługo ośmieli się ruszyć.
Karmię jeszcze piersią,- wieczorem do zasypiania, w nocy ( 2 razy), czasem jeszcze rano, bardzo rzadko zdarza się że w ciągu dnia.Poza tym chętnie je prawie wszystko.
Pare dni temu wyszedł mu 7 ząbek ( dolna 2 ). W ogóle to straszny z niego gryzoń ;), tzn gryze ,ale tylko mnie. Potrafi mnie dziabnąć w ramię jak trzymam go na rękach, albo w nogę jak wisi przy mnie gdy robię coś w kuchni :)

Mamyblue faktycznie cisza Kuba tez sam nie chodzi pomalu zaczyna robic po 2 kroczki chetnie chodzi z pchaczem za to jego ulubiona zabawa jest wchodzenie i schodzenia z tapczanu czy fotela [emoji6] od poczatku miesiaca chodzi do zlobka bo ja musialam do pracy wrocic. Kubus ma 6 zebow i na szczescie mnie nie gryzie [emoji4] bardzo chetnie je nowe rzeczy.
Roczek zbliza sie wielkimi krokami my wyprawiamy 04.08 a Kuba kończy 11.08

Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom

Szkoda, ze taka cisza tutaj.
Jeszcze rok temu z wielkimi brzuchami chodzilysmy, a teraz nasze dzieciaczki juz takie duze. Moj Olus jeszcze nie chodzi. Zeby ma 4 a kolejne dwa wlasnie wychodza[emoji3] synek jest z 16 a impreze urodzinowa bedzie mial 19 sierpnia

Napisane na LG-H811 w aplikacji Forum BabyBoom

U nas impreza urodzinowa szykuje się 19 sierpnia. Tort juz zamówiony ;) mój też jeszcze nie chodzi. Chwilę tylko stoi sam. Wszędzie go teraz pełno. Za 2 tygodnie wybieramy się na wesele z dzieckiem, bo nie mamy komu zostawić. Wiec juz się boje co to będzie. Kurde dzisiaj tak mnie syn przeczolgal w nocy. Budzil się co godzinę i mnie szczypal żebym ja się obudziła. Nigdy nie spał dobrze w nocy ale dzisiaj to już była przesada. Nie wiem z czym to jest związane. Aaaaa kiedy ja w końcu się wyspie

Napisane na SM-G850F w aplikacji Forum BabyBoom

Katika to mamy imprezy urodzinowe w ten sam dzien[emoji3]u mnie tez noc fatalna, ale to przez zeby. Juz od tygodnia bardzo kiepski spi

Hej dziewczyny.
Fajnie, ze piszecie znowu. Moj maly na razie chodzi za reke i pare krokow potrafi sam zrobic ale jeszcze pewnie pare tygodni minie zanim zacznie samodzielnie chodzic. Ostatnio wybila mu sie trojka na dole wiec juz mamy w sumie siedem zebow.
My tez robimy imprezke urodzinowa tylko jeszcze nie wiem w jaki dzien bo chyba polacze moje 30ste urodziny (jestem z 18 sierpnia) z malego (26 sierpien). Na razie sie nie moge zabrac za organizacje. Jakos czas za szybko ucieka :)

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

U mnie też 5 sierpnia impreza :D

Igi zębów 0. Chodzi tylko z pchaczami (krzesło itp ;))

Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom

Diana ja planuje 19.08 a jeszcze nic nie zrobione. Jakos nie moge sie za to zabrac[emoji3]

reklama
My tez kupilismy pchacza ale pobawil sie nim jeden dzien i teraz juz nie bardzo jest zainteresowany. Woli sam chodzic przy meblach :)

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Do góry