reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniówki 2016

Ja dzis stestwalam pantsy pampersa. I fajnie sie je zaklada i w ogole chyba sa wygodne dla dziecka. Jest tylko jedno ale, wydaje mi sie ze jak bedzie rzadka kupka to nalezy sie liczyc z ubabranymi w kupce nozkami przy zdejmowaniu tych majtasow a w konsekwencji ubabraniem kupka wszytkiego wokol :-D
7

reklama
Ja nad morzem polecam dom wczasowy Piast w Karwii.Starsza sie tam nauczyła chodzić na plaży.Dla rodzin z dziecmi super miejscowość.

O mieliśmy na majówkę jechać właśnie do Karwii, ale niestety pokrzyżowały sie nam plany i nici z wyjazdu a miał to być pierwszy dalszy wyjazd Adasia [emoji6]

Ja dzis stestwalam pantsy pampersa. I fajnie sie je zaklada i w ogole chyba sa wygodne dla dziecka. Jest tylko jedno ale, wydaje mi sie ze jak bedzie rzadka kupka to nalezy sie liczyc z ubabranymi w kupce nozkami przy zdejmowaniu tych majtasow a w konsekwencji ubabraniem kupka wszytkiego wokol :-D
7
ale ich nie trzeba ściągać jak majtki, tylko rozrywa się wtedy te boki (one są cieniutkie), potem pampersa zwija się i zalepia tym plasterkim który jest na środku i do kosza :-) czyli ściąga się tak jak normalnego pampersa
5b2732bd-30cf-4c01-b056-2b544cdc001b.png._CB314557418__SL220__.jpg 9ff8549a-8e02-4e6d-b105-b518db0b61d5.png._CB314557415__SL220__.jpg

Załączniki

• 5b2732bd-30cf-4c01-b056-2b544cdc001b.png._CB314557418__SL220__.jpg
    5b2732bd-30cf-4c01-b056-2b544cdc001b.png._CB314557418__SL220__.jpg
    7,7 KB · Wyświetleń: 62
  • 9ff8549a-8e02-4e6d-b105-b518db0b61d5.png._CB314557415__SL220__.jpg
    9ff8549a-8e02-4e6d-b105-b518db0b61d5.png._CB314557415__SL220__.jpg
    9,1 KB · Wyświetleń: 57
No ja je kupiłam na próbę na feedo.pl bo była jeden dzień (chyba) super promocja 59pln za 104szt [emoji38] także jak przyjdą po weekendzie będziemy je testować [emoji6]

Napisane na SM-G531F w aplikacji Forum BabyBoom

Jak tam długi weekend?Ktoś wogole gdzieś wyjechał?My w domu ale niech się tylko pogoda zrobi to jeszcze ruszymy na parę dni.Bo mąż ma urlop do końca tygodnia.A tak to mlody nadal łyżeczka jesc nie chce ale trzymając w raczce i żółtko zje i banana wiec chcąc nie chcąc blw wprowadzamy.

My w domu leniuchujemy :) dzisiaj może jakiś grill, bo wreszcie lepsza pogoda.

Mojemu małemu apetyt się poprawił. Ostatnio bardzo ładnie, chętnie je. Tylko na budelkę się obraził. Nie tknie mi mleka z butli. Ubolewam nad tym , bo za dwa tygodnie wybieram się na urodziny do koleżaki, więc będzie musiał z kimś zostać. I wogóle kiepsko śpi, często się budzi.Wczorajjak mąż go wziął w nocy to był jeszcze więszy ryk. Teraz mamy normalnie lęk separacyjny level hard :) - tylko do mamy.

My też w domu, pogoda nie za bardzo dopisuje. Zobaczymy jutro.
Mała dziś zaczęła sama siadać . No i chyba chce już chodzić, bo gdy trzymam ją stojącą za ręce przebiera nóżkami i idzie. Nie wiem czy to nie za wcześnie, ale ja zaczęłam chodzić gdy mialam 9 m-cy.
A wasze maluchy bujaja się na czworaka?

reklama
Mój buja się ale w miejscu, jak chce się przemieszczać to pełza. No i też udało mu się siąść,ale tylko pare razy, ale właśnie nie bardzo lubi tą pozycję siedziącą, zdecydowanie woli stać :-)
Mój starszy syn zaczął chodzić jak miał 10 miesięcy.

Do góry