reklama
Gosiek1105
Fanka BB :)
Nadrabiam zaleglosci a tu takie smutne wiesci Amiciu trzymaj sie.
Gratuluje Nati92W kiepskim momencie się dołączam. Przykro mi... Jestem Natalka, a moj embrion zaczął właśnie swój 9 tydzień. Termin na 7 sierpnia ;-)
Ostatnio edytowane przez moderatora:
mrs_hermit
Zaangażowana w BB
Amiciu bądź silna
Amicu...Trzymaj się
Swoją drogą, to straszne że kobietę po stracie umieszcza się na sali z ciężarnymi:/ Sama tego doświadczyłam dwa razy. Zdaje sobie sprawę,że na jednym oddziale ginekologicznym ciężko odizolować od siebie takie kobiety, co nie zmienia faktu że jest to przykre.
Swoją drogą, to straszne że kobietę po stracie umieszcza się na sali z ciężarnymi:/ Sama tego doświadczyłam dwa razy. Zdaje sobie sprawę,że na jednym oddziale ginekologicznym ciężko odizolować od siebie takie kobiety, co nie zmienia faktu że jest to przykre.
Dominika81
Amiciu - strasznie mi przykro....
Basienka - dzieki za przypomnienie.... ja pewnie wysmaruję to, co mam, a potem może zaopatrzę się w ten olej kokosowy
mam troche rozstępów po ciążach, ale nie widoczne za abrdzo. na piersiach I na udach.
nati92 - witaj! zapraszamy do naszego grona.
oby już nie było więcej takich historii.... Amiciu, bardzo współczuję...
Mammyblue - o rany.. toż to pewnie serce pęka...
Basienka - dzieki za przypomnienie.... ja pewnie wysmaruję to, co mam, a potem może zaopatrzę się w ten olej kokosowy
mam troche rozstępów po ciążach, ale nie widoczne za abrdzo. na piersiach I na udach.
nati92 - witaj! zapraszamy do naszego grona.
oby już nie było więcej takich historii.... Amiciu, bardzo współczuję...
Mammyblue - o rany.. toż to pewnie serce pęka...
J
Jagi2015
Gość
Amiciu-bardzo Ci wspolczuje
Mnie dzisiaj boli brzuch.Chyba pierwszy raz.Pierwszy raz tak mocno ze wzielam dwie nospy.Nie wiem czy z bolu czy z strachuNarazie nie plamie ale chyba dzisiaj nie zasne (
Jutro przy okazji badan okresowych zrobie tez bete.
Dziewczyny ale sie boje
Mam ochote podzwonic po ginekologach i isc na usg.
Moj dopiero przyjmuje 5.01
Mnie dzisiaj boli brzuch.Chyba pierwszy raz.Pierwszy raz tak mocno ze wzielam dwie nospy.Nie wiem czy z bolu czy z strachuNarazie nie plamie ale chyba dzisiaj nie zasne (
Jutro przy okazji badan okresowych zrobie tez bete.
Dziewczyny ale sie boje
Mam ochote podzwonic po ginekologach i isc na usg.
Moj dopiero przyjmuje 5.01
Ostatnio edytowane przez moderatora:
Jolcia_
Nati- witaj gratuluję
reklama
J
Jagi2015
Gość
WitajW kiepskim momencie się dołączam. Przykro mi... Jestem Natalka, a moj embrion zaczął właśnie swój 9 tydzień. Termin na 7 sierpnia ;-)