reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniówki 2016

reklama
W kiepskim momencie się dołączam. Przykro mi... Jestem Natalka, a moj embrion zaczął właśnie swój 9 tydzień. Termin na 7 sierpnia ;-)

Amicu...Trzymaj się :(
Swoją drogą, to straszne że kobietę po stracie umieszcza się na sali z ciężarnymi:/ Sama tego doświadczyłam dwa razy. Zdaje sobie sprawę,że na jednym oddziale ginekologicznym ciężko odizolować od siebie takie kobiety, co nie zmienia faktu że jest to przykre.

Amiciu - strasznie mi przykro.... :sad::sad::sad::sad::sad:

Basienka - dzieki za przypomnienie.... ja pewnie wysmaruję to, co mam, a potem może zaopatrzę się w ten olej kokosowy :confused:
mam troche rozstępów po ciążach, ale nie widoczne za abrdzo. na piersiach I na udach.

nati92 - witaj! zapraszamy do naszego grona.

oby już nie było więcej takich historii.... Amiciu, bardzo współczuję...

Mammyblue - o rany.. toż to pewnie serce pęka...

Amiciu-bardzo Ci wspolczuje:(

Mnie dzisiaj boli brzuch.Chyba pierwszy raz.Pierwszy raz tak mocno ze wzielam dwie nospy.Nie wiem czy z bolu czy z strachu:(Narazie nie plamie ale chyba dzisiaj nie zasne :((
Jutro przy okazji badan okresowych zrobie tez bete.
Dziewczyny ale sie boje:(
Mam ochote podzwonic po ginekologach i isc na usg.
Moj dopiero przyjmuje 5.01

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Do góry