reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniówki 2016

moja pampersy 3 i 68

nie wiem czy zauwazylyscie ale wiekszosc zimowych kombinezonow 74-80 jest z opcja dopinanych butkow a nie zabudowanych stopek i naszukalam sie zanim znalazlam ladny w ogole z dodanymi butkami bo tak to wszystkie bez no kurde a jak dziecko nie chodzi to co ma miec na stopach tez mi sie wydawalo ze kolo 80 to lezace jeszcze dziecko a tu zonk

reklama
Dordaw ja z hm jestem super zadowoloma zależy jakie weźmiesz. Ja miałam taki komplecik 56 że jak miala 68 tez wchodzila. I nastepny komplecik body i takie jakby leginsy tez jej kupiłam. Wiec zalezy jaki materiał.
Paper ja tez wlasnie szukałam bo to denerwujące zakladac takiemu dziecku buciki osobno moja takie w trzy sekundy sama zdejmuje.

wniddf9hpcb059dp.png

nina w leginsy z hm 56 wchodzi jeszcze i super jedne z moich ulubionych, moze faktycznie zalezy jak sie trafi

dordaw ja tez babydream 3 z kaczuszkami najlepsze [emoji16]

Mikołaj 3 i 68. Wyobraziłam sobie że siedzą obok siebie. [emoji23]
Niby ten sam mc a taka różnica, można by było płot zrobić [emoji23][emoji23][emoji23]

Napisane na SM-G800F w aplikacji Forum BabyBoom

A rzeczywiscie, kiedys kupilam komplecik i material byl super... cienki i elastyczny, a ja mam na mysli te biale kopertowe w paczkach bo jak juz bralam to hurtowo ;) Moze to byc tez kwestia twardej wody.

n59y6iye227k1jnm.png

Mój pampersy 3 I ubranka 74. Effa z tego samego miesiąca ale w tym wieku to 4 tyg to jeszcze robi różnicę. Ja z hm jestem bardzo zadowolona. Ze smyka za to różnie.

My też pampersy 4 a ubranka 74 [emoji6] na wyprzedażach kupiłam wszystko 80 i 86 mam nadzieję ze trafię z rozmiarem bo docelowo obkupilam go na wiosnę i lato do spacerówki wiadomo, na razie to wszytko takie duże [emoji6] czasem się łapię na tym że teraz nie mamy co ubrać, a w wiekszych rozmiarach to pół szafy [emoji23][emoji6]

Napisane na SM-G531F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
My pampersy dady 3ki i ubranka 68, niektóre jeszcze za duże (smyk) a niektóre juz na styk. Tylko ze my z początku września, 10 dni po terminie. Ostatnio dostaliśmy body z hm 74 i tez są ok tylko rękawy podwijam. I te body są super mieciutkie i elastyczne a pamiętam jak właśnie te kopertowe na początku kupowałam to były sztywne i chyba raz jedne założyłam :/ ale dla mnie hm ogólnie ok, np fajny kombinezon dresowy mamy. Ze smyka to właśnie też różnie, fajne pajace na suwak mamy a body to średnio rozciągliwe, takie zwykłe pajace to albo cieniutkie albo się pruja na szewkach. Tez słyszałam że body z Tesco super, musze się wybrać bo na 74 prawie jeszcze nic nie mamy. Dla mnie lidlowe sa najlepsze ubranka lupilu, no ale zawsze jest taki rzut ze ciezko cos zdobyc ;) Normalnie co miesiąc zmiana garderoby ;)

Do góry