reklama
niunia102
Fanka BB :)
aniab38
Co do obiadków to ja daję pół słoiczka na dzień i po pół godzinie mleczko, nie wiem właśnie kiedy przejść żeby dac cały słoiczek i już bez mleka hmm... dziś był słoiczek dwuskładnikowy [emoji4]
Napisane na SM-G531F w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na SM-G531F w aplikacji Forum BabyBoom
AgnesAgnes
Macie numer do doradcy laktacyjnego? Czy w ogole mozna zapytac bezplatnue o kilka rzeczy? M.in. o to: Głównie karmiłam na leżąco ale od pewnego czasu Filip w dzień "wariuje" przy piersi. Jak kładziemy się żeby zjeść to on odwraca się nie chce złapać piersi,placze-tak jakby nie był głodny. Biorę wiec go do karmienia na siedząco. A on co chwilę puszcza pierś, denerwuje się, łyka tak głośno ze masakra, za chwilę się krztusi mimo że staram się żeby głowę miał jak najwyżej w stosunku do reszty ciała. A do tego ta szarpanina (inaczej trudno to nazwac) trwa tylko max 4-5 min. Nieraz tylko 3. Nie wiem czym się on najada. No masakra jakaś. W nocy albo w dzień na śpiocha je spokojnie i na leżąco. Miał ktoś podobnie?
polcia177
Nie no jak sie wkurzylam ostatnią niedziele byliśmy u mojej mamy bo moj mąż jej ledy robił a ja pojechalam z nią na zakupy. Dziś ona dzwoni ze jutro mamy przyjsc na obiad i moj M ma jej prad zrobic a my pojedziemy zakupy. Mowie że z siostrą sie umowilam na paznokcie a ona że zakupy najwazniejsze bo chce narzute i poduszki kupic przed świętami. A ja mam w tygodniiu WOLNE to se zrobie paznokcie. Tak ja mam wolne. Ona pracuje 11-19 to niech jedzie przed lub po pracy,a nie mi zaplanowała całą niedziele i pretensje że na mnie nie można liczyć. Bzdura. Moja Wiki spi w dzien po 20minut i nie da rady zrobic hybrydow w tym czasie. A moja siostra studiuje i moj mąż pracuje wiec my musimy sie zgrać a jutro ja sobie planuje dzień a ona wieczorem dzwoni że coś chce.
Musiałam sie wygadac bo ekspoduje ons juz zapomniała jak to z dzieckiem trudno zaplanować.
Musiałam sie wygadac bo ekspoduje ons juz zapomniała jak to z dzieckiem trudno zaplanować.
reklama
optymistkaa
Agnes ja mam podobnie tzn tez odwraca glowe trwa to krotko i tez sie zastanawiam czym ona sie najada. Paranoja. Ale moze to przejsciowe. Oby.