reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniówki 2016

U mnie też 12 tydzień skok był kiepski. Maruda bardzo był Igi. Teraz jest tak jakby skoku nie było. Zdarzają się momenty marudzenia ale nie ma lipy. Właśnie z zasypianiem ma problem.

Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Ja właśnie czasem usypiam na sile ale wtedy myślę o sobie ze jestem wyrodna matka ;) papercut u mnie też tak czasem jest - mega ryk, troche ja inaczej wezmę na ręce i w 2 sekundy śpi jak zabita :D
Dzieki Dziewczyny wiec to pewnie skok, bo też nagle jakieś nowe dźwięki zaczęła wydawać (np jak golab ;) i rączkami bardziej kontrolowanie wymachiwac. Jest nadzieja!

wydaje mi sie, ze jak dziecko nie chce sie spac to nie usnie, pare razy lazilam usypialam a tu nic dalej niezadowolona zasnac nie moze, to odpuszczalam bralam do pionu a ta bekala i sie okazywalo, ze o to chodzilo [emoji23]

U mnie skok 12 tyg przeszedł niezauważalnie, wogole mam wrażenie ze moje dziecko nie "skacze" w tym sensie, ale widać ze coraz więcej potrafi. Wszystko co jej sie poda już chwyta, a to co chwyci czasem ląduje jeszcze w oku, ale częściej już w buzi. Na brzuchu głowę potrafi dobre pare minut trzymać, przewraca sie z pleców na bok i zboku na brzuch do podniesionej głowy tez jej sie kilka razy udało.
Kurczę, śpi mi już 3 H, to chyba po szczepieniu bo wcześniej sie tak w ciągu dnia nie zdarzało.

Moj od kiedy skonczyl 3 miesiace to lepiej troche w dzien spi. Dluzej niz po 5 min hehe. Za to gorzej w nocy bo sie wierci przez sen i przebudza

Napisane na LG-H811 w aplikacji Forum BabyBoom

bo to nie wszystkie dzieci tak dramatycznie przechodza, jak moja w 5tyg miala skok to w szpitalu wyladowalysmy takie cyrki robila i nikt nie wiedzial co jej jest a moja znajoma ma 2 dzieci (rok i 2.5) i nie miala pojecia, ze cos takiego jak skok istnieje

reklama
Do góry