reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniówki 2016

Kardula pozazdrościć, moja zaliczyła od 8 dwie drzemki po pół godziny.

Jutro idziemy na szczepienie pierwsze. Jak zadzwoniłam do przychodni to oczywiście zjebkę dostałam , ze dziecko prawie 4 mc i nie szczepione, wiec zapytałam czy ją zapisze czy bedzie komentować, bo wiem ile ma moje dziecko. Ciśnienie mi sie podniosło, jutro sie pewnie tez nasłucham...

I jeszcze pytanko, dziewczyny które dostały już okres, macie regularnie ? Bo mi sie teraz spóźnia 2 dni i juz cała w stresie jestem:baffled:

reklama
Kardula pozazdrościć, moja zaliczyła od 8 dwie drzemki po pół godziny.

Jutro idziemy na szczepienie pierwsze. Jak zadzwoniłam do przychodni to oczywiście zjebkę dostałam , ze dziecko prawie 4 mc i nie szczepione, wiec zapytałam czy ją zapisze czy bedzie komentować, bo wiem ile ma moje dziecko. Ciśnienie mi sie podniosło, jutro sie pewnie tez nasłucham...

I jeszcze pytanko, dziewczyny które dostały już okres, macie regularnie ? Bo mi sie teraz spóźnia 2 dni i juz cała w stresie jestem:baffled:
Co do spania nie ma co zazdrościć. w tamtym tygodniu miała fazę, ze spała 4 razy po pół godziny. Nieźle. Moja jest 2 dni młodsza od Twojej i już miała 2 szczepienia. W przychodniach to chyba lubią tak sobie pogadać.
Co do okresu nie pomogę, bo jeszcze nie dostałam;).

Dominika, tak w Chicago. A bylas w jednym miejscu czy jezdzilas po USA? Ja juz kilka miejsc zwiedzilam. Udalo sie nam nawet wybrac za poludniowa granice do Meksyku.
Ja juz 2 razy mialam okres. Chyba mi sie po ciazy cykl troszke skroci bo zawsze mislam co 30-32 dni a tym razem dostalam po 28 dniach. I nie chce zapeszac ale nie byl tak bolesny jak do tej pory. Oby tak zostalo

Napisane na LG-H811 w aplikacji Forum BabyBoom

Ja miałam raz i bolało okropnie 3 dni przed i 3 dnia. Ja nie wiem jak Wy to robicie, ze Wam dzieci tak śpią.
Wow Meksyk zazdro [emoji5]

Wlasnie bede u mojego lekarza w srode bo mam nadzerke po porodzie i teraz ide do kontroli to zapytam o ten okres. Ale tak wlasnie myslalam, ze to musi samo dojsc do siebie. Ja przed ciaza mialam spoko okresy i ten jeden teraz po porodzie tez bezbolesny byl wiec oby tak zostalo:)

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry