reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniówki 2016

Mój robi w domu i przy dziecku chyba więcej niż ja a przecież jeszcze do pracy chodzi. Tak że Dziewczyny wspolczuje takich facetów wymigujacych sie. Ja bym nie dała tak rady zająć się mała, dom ogarnac i jeszcze obiad zrobić. Jesteście super ze tak dajecie rade!

reklama
Bialoleka to troche blizej mnie bo ja Bielany :) Mial byc Wilanow bo tam mialabym rzut beretem do pracy na Sadybe a tak to cala Warszawe musze przejechac, ale jakos stanelo na tych Bielanach bo metro pod nosem. Najgorsze ze wszedzie dresy i chyba tylko na Wilanowie nie ma bo tam 90% nowe bloki [emoji14]

Kulka nie wiem jak po kursach na programiste ale moj jest wlasnie programista i duze zapotrzebowanie na ludzi maja w Samsungu jakby Twoj czegos szukal. Na stronie powinny byc ogloszenia.

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

Dordaw kwestia czasu a i tam beda dresy :D no ja tez dziewczyny wspolczuje Wam facetow bo moj nie ma wyjscis musi mi pomagac. Tak samo jego dziecko jak i moje. Ale jest luzik, na szvzescie nie trzeba mu dwa razy powtarzac :D

oo ja moglabym mieszkac na okeciu, lubie patrzec na samoloty :) a bardzo glosno jest?
Zanim zaszlam w ciaze to jezdzilam w tamte okolice na paluch psy wyprowadzac.. musialam sie nacieszyc zwierzakami bo moj nie chcial sie na zadnego futrzaka zgodzic a dla mnie dom bez zwierzaka to taki pusty..

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Kulka, Bialoleka to u mnie, zapraszam :) mi sie tu bardzo dobrze mieszka.

Co do pomagania to mój mąż ogarnia 1 rzecz na raz. Jak ma zająć sie mała to faktycznie sie zajmie, jak ma zrobić śniadanie to zrobi itd. Ale zeby dwie rzeczy na raz ogarnąć to już za trudne.
W nocy ok bo on wstaje robi mleko, daje mi małą do łóżka ja ja karmie, on ją beka, przewija i usypia. Nie jest to wielka filozofia bo ona sie tylko raz w nocy budzi koło 5 rano, ale faktycznie wstawać nie muszę. Do tego codziennie myje dzieciaki obydwa. Nie jest tak źle z nim :)

Pisałyscie o zasypianiu. Tu nie pomogę, bo jak mała mi zaczyna pojękiwać albo pluć ( to jest ostatnio u niej objaw niezadowolenia) to ja ją do łóżeczka z zestawem smok, Pielucha, kocyk i idę zmywać albo coś ogarnąć i o a w tym czasie zasypia. Nocy tez sie ją odkłada i tyle.

Synek dziś w końcu do przedszkola poszedł , uff jaka ulga , dziś to sobie odpocznę ;)

Do góry