AgnesAgnes
Fanka BB :)
Chyba dziś nie pospie w nocy. Wczoraj byliśmy na szczepieniu i filip prawie cały dzień śpi. Jak nie mogę dziecko.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Hahaha. Moja przy pierwszym cały czas mi na poczatku takie rady dawała. Teraz chyba wiedziała że i tak jej nie słuchamOoo długa historia generalnie nie chciałam słuchać jej rad typu nie wychodź z domu z małym bo jest ekstremalny upał ale jak wyjdziesz to koniecznie załóż ma czapkę i przykryj go kocem.
Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom
Masakra. Brak słów. ..Z tym ze moja obdzwonila pół rodziny ze skarga na zla matke ksenie. No i wrzucilam na fb obrazek apropo teściowej i juz w ogóle zostałam wykleta. Cała rodzina focha. Ona nie ma fb co najlepsze tylko stalkowala mnie z konta syna drugiego.
Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom