reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpniówki 2016

Ja tez karmie piersią i je mi 7-9 razy na dobę. Tez mam jutro szczepienie i jak zwykle stres jest.
Moja śpi dosyć dużo, dzisiaj spała 4 godziny ciągiem w dzień i kilka krótszych drzemek i zawsze od ok 19:30-6:30 z jedna lub dwiema przerwami na karmienie

reklama
ja mam 7-8 karmien.

dobra sprawa z wypraniem papmersa. tez tak raz zrobilam. koszmar.

mi plamy po kupach schodza jak namocze i zapiore mydelkiem na plamy. choc najgorzej schodza ze sciagaczy.

Napisane na SM-G928F w aplikacji Forum BabyBoom

Ja tylko kp i wychodzi jakies 7-9 karmien na dobe i kup nie robi codziennie, ale jak juz zrobi to tez czasami wszystko do prania. Chyba tez musze sobie sprawic jakis odplamiacz

Czyli wsumie moja tak standardowo je. A jeszcze mam takie pytanie jutro o 9.40 mam to szczepienie czy pozniej moge isc na krotki spacer? Moja babcia ma problemy z sercem bardzo mi zależy żeby ją jutro odwiedzić co myalicie?

Napisane na GT-I9301I w aplikacji Forum BabyBoom
Z tym ze wsumie moja w nocy tylko jedno karmienie ona tak w dzień je:p

Ostatnia edycja:
Mi kiedyś córeczka pomagała robić pranie i jak nie widziałam to wrzuciła do pralki podkład jednorazowy taki do przewijania. Tez było nieciekawie [emoji6]

Beata to Ty chyba jakos na poczatku sierpnia lub koniec lipca urodzilas? :) Moja dopiero wczoraj 3 mce skonczyla ale strasznie sie ciesze ze ten 4 trymestr za nami i teraz bedzie juz coraz bardziej kontaktowa. Moja kupki robi zolte, ostatnio zmienilam jej ta jedna butelke ktora jeszcze czasem dostaje z Bebilonu na Hippa i czesciej po nim kupy robi, zawsze zolta.
Miałam urodzić 8-9 sierpień, a wyszło 22 lipiec :)

reklama
mamakulka ale czad. Jak Ty to robisz ze tyle Igi waży. Moja to nie wiem czy 6 kg waży ...a róznica pomiędzy naszymi dziećmi to 3 dni + płeć :D

Do góry