reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniówki 2016

reklama
Mamakulka nie boj sie na zapas. Tego niestety nie da sie przewidziec.
Middayjoy mi lekarka powiedziala ze ona rekomenduje 18 miesiecy. Ale nie jest powiedziane ze jesli wczesniej zajde w ciaze to cos sie bedzie dzialo. Tyle ze te 18 mies to wedlug niej najlepszy czas zeby dojsc do siebie. Wtedy nawet mozna probowac rodzic naturalnie

Napisane na LG-H811 w aplikacji Forum BabyBoom

ja mam faze, ze ta macica niezrosnieta i peknie jak sie zacznie rozciagac

mamakulka zalezy moze z ciebie i twojego same takie wychillowane dzieci beda wychodzic, u mnie w rodzinie i mojej mamy i jej siostry same ciezkie egzemplarze np :D

Ja ponoc do 3 roku zycia plakalam prawie co noc. Najpierw wiadomo trzeba bylo mnie karmic itp a jak bylam starsza to wszystko co sie dzialo w ciagu dnia to ja przezywalam w nocy. Gadalam i plakalam przez sen

Napisane na LG-H811 w aplikacji Forum BabyBoom

Ja się budziłam w nocy do 4 roku zycia podobno [emoji23] a moja siostra nie sypiała prawie. Godzinne drzemki sobie urządzała tylko przez pierwsze miesiące.
Ja chce różnice 3 lat między dziećmi i tego się trzymam :p

Mamakulka ja tez sie boje ze drugie bedzie diabelek. Bo poki co nie narzekam. A np moja starsza siostra co noc plakala bo miala kolki a ja ponoc tylko jadlam i spalam. Mam nadzieje ze drugie tez bedzie spokojne :) i nie bede znala tematu kolek itp

Witam. Ja zawsze chciałam mieć dwoje dzieci, ale co z tego wyniknie nie wiem. Boję sie, że nie dam sobie rady z dwójką.
Wydaje mi się, że produkuje za mało pokarmu. Mała wpada w histerię podczas wieczornego karmienia. Wczoraj dalam jeszcze butelkę na noc. Nie mam innego pomysłu.

Ja się w ogóle nie budziłam w nocy od urodzenia. Moja mama wiecznie wyspana i zadowolona, nie było zarwanych nocek. Mój brat to samo. Ale mój mąż się podobno darł , że pape zrywalo z dachu xD

Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry