reklama
A
a_gosc
Gość
Moja też bierze je na środku i bawi się nimi, lekka grzechotka się bawi,ale lepiej jej idzie lewa ręką. My po badaniu bioder, to już drugie, jest ok. Następne za 3 miesiace, bo na razie są niedojrzale.
optymistkaa
Fanka BB :)
Rowno za tydzien bedzie miala 3 miesiace. Dajesz mi nadzieje na lepsze jutro ile Twoje dziecko ma ? I kiedy ta cudowna zmiana nastapila ?Optymistka a ile ma córka??
Napisane na LG-H635 w aplikacji Forum BabyBoom
Edit. Widze ze urodzilysmy tego samego dnia to tym bardziej powiedz kiedy znowu synek zaczal przesypiac nocki
Moja ogolnie chyba teraz ma skok, caly dzien marudna a zwykle spokojnie, grzecznie lezy i roznawia do siebie
Raczki chyba juz powoli zauwaza ale zeby cos chwycic tak przemyslanie to nie bardzo.
polcia177
Moja własnie tez ma problem ze chwytaniem jeszcze tego swiadomie nie robi.
A mam pytanie bo moja w poniedzialek ma rowne 11tygodni i jeszcze nie umie leżeć za bardzi na boczku i sie sama przekręcić. Musze jej cos podłożyć zeby tak sama leżała troche mnie to martwi. Z głowką radzi sobie super ale z tym bokiem ma problem a u Was?
Napisane na GT-I9301I w aplikacji Forum BabyBoom
A mam pytanie bo moja w poniedzialek ma rowne 11tygodni i jeszcze nie umie leżeć za bardzi na boczku i sie sama przekręcić. Musze jej cos podłożyć zeby tak sama leżała troche mnie to martwi. Z głowką radzi sobie super ale z tym bokiem ma problem a u Was?
Napisane na GT-I9301I w aplikacji Forum BabyBoom
AgnesAgnes
Dziewczyny, której maluszek miał wagę urodzeniowa poniżej 2,5kg? Podobno pneumo są wtedy za darmo. Ale jak pytaliśmy lekarza i pielęgniarki od szczepień to powiedziały ze nie
A
a_gosc
Gość
Moja ma w niedzielę 14 tygodni i też jeszcze nie umie się przekręcić.
optymistkaa
Moja tez jeszcze sie nie przekreca. Ale spokojnie nie ma co patrzec na wiek, tutaj raczej to sprawa indywidualna.
tzn.? Z boczku na co ma sie przekręcić? Mi na plecy się przekręca. My ja zawsze układamy do spania na boku a później ona sama się obraca na plecy. Pare razy z brzucha mi się obróciła na plecy to było pod rzad w jeden dzień tak z 4x to było. Więcej już tego nie zrobiła.
reklama
u mnie tak samo. nawet podkładam jej z tylu zrolowany recznik, ale to bez sensu. Po wizycie u lekarza - biodra ok. Ślinienie tez jest naturalne, nie ma co się martwić.tzn.? Z boczku na co ma sie przekręcić? Mi na plecy się przekręca. My ja zawsze układamy do spania na boku a później ona sama się obraca na plecy. Pare razy z brzucha mi się obróciła na plecy to było pod rzad w jeden dzień tak z 4x to było. Więcej już tego nie zrobiła.
W środe mamy drugie szczepienie 6w1. Już się boje. Przy pierwszym jak mała zaczęła płakać to mi tez się łzy w oczach zakręciły...