reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniówki 2016

reklama
Moja też bierze je na środku i bawi się nimi, lekka grzechotka się bawi,ale lepiej jej idzie lewa ręką. My po badaniu bioder, to już drugie, jest ok. Następne za 3 miesiace, bo na razie są niedojrzale.

Optymistka a ile ma córka??
Napisane na LG-H635 w aplikacji Forum BabyBoom
Rowno za tydzien bedzie miala 3 miesiace. Dajesz mi nadzieje na lepsze jutro :D ile Twoje dziecko ma ? I kiedy ta cudowna zmiana nastapila ? :D

Edit. Widze ze urodzilysmy tego samego dnia :) to tym bardziej powiedz kiedy znowu synek zaczal przesypiac nocki :)

Moja ogolnie chyba teraz ma skok, caly dzien marudna :( a zwykle spokojnie, grzecznie lezy i roznawia do siebie :p

Raczki chyba juz powoli zauwaza ale zeby cos chwycic tak przemyslanie to nie bardzo.

Moja własnie tez ma problem ze chwytaniem jeszcze tego swiadomie nie robi.
A mam pytanie bo moja w poniedzialek ma rowne 11tygodni i jeszcze nie umie leżeć za bardzi na boczku i sie sama przekręcić. Musze jej cos podłożyć zeby tak sama leżała troche mnie to martwi. Z głowką radzi sobie super ale z tym bokiem ma problem a u Was?

Napisane na GT-I9301I w aplikacji Forum BabyBoom

Dziewczyny, której maluszek miał wagę urodzeniowa poniżej 2,5kg? Podobno pneumo są wtedy za darmo. Ale jak pytaliśmy lekarza i pielęgniarki od szczepień to powiedziały ze nie

tzn.? Z boczku na co ma sie przekręcić? Mi na plecy się przekręca. My ja zawsze układamy do spania na boku a później ona sama się obraca na plecy. Pare razy z brzucha mi się obróciła na plecy to było pod rzad w jeden dzień tak z 4x to było. Więcej już tego nie zrobiła.

reklama
tzn.? Z boczku na co ma sie przekręcić? Mi na plecy się przekręca. My ja zawsze układamy do spania na boku a później ona sama się obraca na plecy. Pare razy z brzucha mi się obróciła na plecy to było pod rzad w jeden dzień tak z 4x to było. Więcej już tego nie zrobiła.
u mnie tak samo. nawet podkładam jej z tylu zrolowany recznik, ale to bez sensu. Po wizycie u lekarza - biodra ok. Ślinienie tez jest naturalne, nie ma co się martwić.
W środe mamy drugie szczepienie 6w1. Już się boje. Przy pierwszym jak mała zaczęła płakać to mi tez się łzy w oczach zakręciły...

Do góry