trzymam kcuiukiGratuluję wszystkim nowym mamusiom. Ja za to dzisiaj jajko zniose. O 20 mam wizytę mam nadzieję, że już coś zobaczę chociaż to dopiero 5t3d. Trzymajcie kciuki.
fimka mi sie zaczyly od poczatku 6 tyg te okropne mdlosci
czasami tak jest, poczekaj do 7 tyg wtedy sie wyjazniDziewczyny, czy któraś z Was była na usg w 5 tyg? Byłam dzisiaj u lekarza, wg ostatniej miesiączki jestem w 5 tyg 3d ciąży a na usg nie było widać nic, nawet pęcherzyka. Trochę mnie to zaniepokoilo, niby gin powiedziała ze widać jakby coś zaczynało sie dziać ale nie widać nic konkretnego. Na koniec dodała tylko żebym się traktowała jakbym była w ciąży i to dobiło mnie totalnie, nie wie co mam myśleć. Kazała powtórzyć mi badanie w 7 tyg. Nie mam żadnych ciążowych dolegliwości jedynie czuje biust i jestem senna, nic więcej. I teraz zaczynam się zamartwiac....
pewnie zrob pierwsze i drugie po 48 godzinach- jak sie podwoi jest okGinka uznała ze nie ma sensu badać przyrostu ale chyba zrobię to na własną rękę, może to mnie uspokoi. Jeśli chodzi o sprzęt to wydaje mi się, że w porządku, gabinet nowy a I wizyta kosztowała niemało..
wystawiaja od wizyty do wizytyDziewczyny, a jak jest w Polsce ze zwolnieniem na ciążę? Mogą od razu wystawić dłuższe, czy raczej krótkie i przedłużane?
ja troche pispzratalam i plecy zaczely bolec i jestem mega zmeczona- dzis juz nic nie robie