happymama82
szczęśliwa mama czwórki !
Ja tez z de i tez z NRW. Nati_de z jakiego miasta jestes?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dziewczyny, czy któraś z Was była na usg w 5 tyg? Byłam dzisiaj u lekarza, wg ostatniej miesiączki jestem w 5 tyg 3d ciąży a na usg nie było widać nic, nawet pęcherzyka. Trochę mnie to zaniepokoilo, niby gin powiedziała ze widać jakby coś zaczynało sie dziać ale nie widać nic konkretnego. Na koniec dodała tylko żebym się traktowała jakbym była w ciąży i to dobiło mnie totalnie, nie wie co mam myśleć. Kazała powtórzyć mi badanie w 7 tyg. Nie mam żadnych ciążowych dolegliwości jedynie czuje biust i jestem senna, nic więcej. I teraz zaczynam się zamartwiac....
Daj znac co i jak trzymam kciukiA wizytę pierwsza mam jutro
Tez czekam.na wiesci . Ja mam 5t 1dz takze chyba mamy terminy podobneGratuluję wszystkim nowym mamusiom. Ja za to dzisiaj jajko zniose. O 20 mam wizytę mam nadzieję, że już coś zobaczę chociaż to dopiero 5t3d. Trzymajcie kciuki.
Super wiesciHej dziewczyny! Byłam dzisiaj u lekarza. Ciąża potwierdzona, widziałam serduszko tak więc wszystko jest w porządku :-)
Ale masz super coreczke . Ja swojej jeszcze nie powiedzialam bo u mnie to troche skomplikowane jest ...ale w swieta juz zdecydowalam ze powiem wszystko .Basia 7777 kiedy moge isc na zwolnienie ? Zeby Zus sie nie czepial :-)
Wlasnie sie polozylam i lece spac zaraz u mnie juz widac brzuszek, jestem w szoku:
W pierwszej ciazy taki mialam dopiero pod koniec 3 miesiaca. A teraz zaczelam kilka dni temu drugi. Takze super. Powiedzielismy coreczce, jest taka szczesliwa, caly czas go caluje i mowi do niego i musimy isc na zakupy, tak mi powiedziala, bo dzidzius nie ma smoczka, pampersow itd. Ale sie dosmialam. Obiecalam, ze pojdziemy razem i ona wybierze niektore rzeczy. Jest taka Kochana. I kupi zabawke i zaniesie jak mama urodzi :-)