reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpniówki 2016

Okasia - taka roznica to za mało ja z jednej strony sie ciesze bo początek sierpnia urodze,miesiac na luz i odpoczynek a od września maly na full time do szkoły 9-15 wiec czas od rana dla malucha a popołudniu dla synka :)

reklama
Okasia u nas różnica pomiędzy A.
, a drugim Bąbelkiem to 2 lata i 5 miesięcy, chcieliśmy wcześniej Ale dopiero teraz wyszło :)

Ostatnia edycja:
Kropka e tam szurnieta. Ja się nie dziwię tobie. Tymbardziej że nie możesz bety zrobić.
Ładna kreska wyszła ;-)

Happymum to mamy podobny a wręcz taki sam termin. Mi wypada 31.07 - 01.08 :-)

Kropka ja to bym się uspokoiła dopiero po usłyszenia serca. Zresztą ja w pierwszej ciąży bałam się przed każdym usg i wizyta czy jest dobrze. Chociaż u mnie nie było powodów do obaw, ale i tak się bałam. To normalne.

Kropka a mogą być bliźniaki?

Okasia ja przed ciąża miałam miseczki D w ciąży E a po porodzie F teraz noszę E ciekawe co dalej hehe

Kropka oby się wszystko szczęśliwie zakończyło i byście mieli wymarzonego potomka. No a wasze małżeństwo na dobre się umocnilo ;-)

Happymum a pierwszy poród cc czy naturalnie?

Okasia kupuj unisex żółte i białe ;-)
Tak dom bez dzieci smutny.

Jolcia mój miał 58 cm i 56 większość były małe :p
A miałam w szpitalu tylko małe musieli mi przewozić :-)

U nas różnica wieku 22 mc. Syn ma teraz 14 mc. Może to mało ale chcieliśmy żeby była mała różnica. Wiem że nie będzie prosto ale za kilka lat mm nadzieję że będą sobie blizsi że względu właśnie na małą różnice wieku.

Ale Le naskrobalyscie. Widać że weekend.

Któraś pisała o liście mam sierpniowych. Mogę zrobić taki wątek jak chcecie. Tylko jakie informacje zamieścimy? I wolicie żeby wszystko w jednym poście było dodawane/aktualizowane przeze mnie czy żeby każda mama która się pojawi dodawala swoje dane w swoim kolejnym poście?

Ostatnia edycja:
Hello!

Ann- tak mogą być bliźniaki! :) Jestem ciekawa :) Mam nadzieje ze wszystko dobrze sie ułoży :)

Hahahha - Ja tez mam termin na 31/7-1/8 :)

Wy dziewczyny juz szukacie wózków i ciuszków???

Happymum o to podobne wymiary jak moje. Ale mi 70E zostało i mam nadzieję że dużo już nie urosnal takie są okej ;-)

Kropka ja w tej ciąży nie szaleje. Zresztą większość rzeczy na szczęście mam po synku.
Ale w pierwszej ciąży wózek kupiłam półtorej miesiąca przed terminem. No z ciuchami nie mogę tego powiedzieć bo miałam większość wcześniej. Jestem w stanie to zrozumieć przy pierwszym maluchu, ale do określenia płci to bym zaczekala. Ja wiedziałam już w 13 tygodniu więc dosyć szybko. Da się wytrzymać :-)

Ann ja przy wadze 48-51kg i wzroście 168cm...ciesze się że wogole coś mam ;)
Ja w pierwszej kupowalam od 20tc czyli jak wiedzialam ze bedzie chłopak,teraz juz ogladam ale kupie tez po usg w 20tc

A ja jestem bez piersi ;) przed ciążą najmniejsze staniki ;) w ciąży i podczas karmienia to czasem dochodził rozmiar do D, miałam okazję przekonać się jak to jest mieć piersi :)

Ann my takie zestawienie mam mieliśmy w tabelce :) mogę zapytać koleżanki jak ona to robiła :)

Happymum współczuję takiego porodu, ja przez 8,5 godziny rodzilam sn, a niestety skończyło się na cięciu... Ale najważniejsze ze A. zdrowa :)

reklama
Jolcia hm jakoś nie wyobrażam sobie tabelki i uzupełniania tego i dopisywania. Jeśli chcesz to wykonaj taka tabele, ja mogłabym jedynie klasyczniejszym wykonaniem się zająć.

Do góry