Kropka e tam szurnieta. Ja się nie dziwię tobie. Tymbardziej że nie możesz bety zrobić.
Ładna kreska wyszła ;-)
Happymum to mamy podobny a wręcz taki sam termin. Mi wypada 31.07 - 01.08 :-)
Kropka ja to bym się uspokoiła dopiero po usłyszenia serca. Zresztą ja w pierwszej ciąży bałam się przed każdym usg i wizyta czy jest dobrze. Chociaż u mnie nie było powodów do obaw, ale i tak się bałam. To normalne.
Kropka a mogą być bliźniaki?
Okasia ja przed ciąża miałam miseczki D w ciąży E a po porodzie F teraz noszę E ciekawe co dalej hehe
Kropka oby się wszystko szczęśliwie zakończyło i byście mieli wymarzonego potomka. No a wasze małżeństwo na dobre się umocnilo ;-)
Happymum a pierwszy poród cc czy naturalnie?
Okasia kupuj unisex żółte i białe ;-)
Tak dom bez dzieci smutny.
Jolcia mój miał 58 cm i 56 większość były małe
A miałam w szpitalu tylko małe musieli mi przewozić :-)
U nas różnica wieku 22 mc. Syn ma teraz 14 mc. Może to mało ale chcieliśmy żeby była mała różnica. Wiem że nie będzie prosto ale za kilka lat mm nadzieję że będą sobie blizsi że względu właśnie na małą różnice wieku.
Ale Le naskrobalyscie. Widać że weekend.
Któraś pisała o liście mam sierpniowych. Mogę zrobić taki wątek jak chcecie. Tylko jakie informacje zamieścimy? I wolicie żeby wszystko w jednym poście było dodawane/aktualizowane przeze mnie czy żeby każda mama która się pojawi dodawala swoje dane w swoim kolejnym poście?